Εσείς "ανεβάζετε" τo βιβλίο σας και εμείς σας το διαθέτουμε στην αγορά σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή σε όποιον το παραγγείλει

Προσπαθούμε μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες από το "ανέβασμά" του να σας απαντήσουμε αν το βιβλίο σας εγκρίνεται ή όχι.
*ΠΡΟΣΟΧΗ*: Όλες οι προθεσμίες που αναφέρονται στο site είναι κατά προσέγγιση. Δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θωρηθούν δεδομένες.

 Ουσιαστικά κανένα. Η εκτύπωση γίνεται αφού παραγγελθεί το βιβλίο. (Υπάρχει περίπτωση να εκτυπωθούν κάποια για να διευκολυνθεί η διακίνηση.) 

 Θα πρέπει να το αγοράσετε μέσω του site μας ως απλός χρήστης.

To 20% της λιανικής που εσείς καθορίζετε
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε τίτλο θα προτείνουμε μια ελάχιστη τιμή λιανικής (ενδεικτικά για ένα βιβλίο ασπρόμαυρο, 200 σελίδων, διάστασης Α5(14,8Χ21,0εκ) η ελάχιστη τιμή λιανικής θα είναι ~ €14). 

 Μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά ανα ημερομηνία τις πωλήσεις σας κάνοντας login στον λογαριασμό σας!

 Περιμένετε μερικές ημέρες. Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει φυσική διανομή του βιβλίου και η ενημέρωση του συστήματος θέλει λίγο χρόνο. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα η πώληση να έχει γίνει μέσω τρίτου, πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που νομίζετε. Π.χ. Το πουλάμε ως εκδοτικός σε βιβλιοπωλείο στις 2/1/14 και πωλείται από το βιβλιοπωλείο στον αναγνώστη στις 2/6/14. Εσείς θα δείτε την πώληση στις 2/1/14 (όχι στις 2/6/14).
Ή το δίνουμε σε χονδρέμπορο στις 1/3/14 και αυτός το πουλάει στον βιβλιοπώλη στις 6/10/14 και το παίρνει ο αναγνώστης στις 7/10/14. Εσείς θα δείτε την πώληση στις 1/3/14.

 Κανονικό έντυπο βιβλίο σε πολύ καλή ποιότητα.

 Μπορείτε να εκδώσετε Α5 (14,8Χ21εκ) με αυτιά (ή χωρίς, κρίνουμε διαφορετικά την κάθε περίπτωση) ή Β5 (17Χ25εκ) χωρίς αυτιά (και βιβλιοδεσία στη μεγάλη διάσταση).

 Ανάλογα το πλάνο που επιλέξετε. Αν δεν επιλέξετε κάποια επιμέλεια ή σελιδοποίηση δεν παρεμβαίνουμε καθόλου. Το σώμα του βιβλίου εκτυπώνεται όπως ακριβώς μας το στείλετε.

 Θα φαίνεται σίγουρα στο οπισθόφυλλο και στη ράχη. 

 Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε εσάς. Τα εκδοτικά δικαιώματα ανήκουν στο bookstars που σημαίνει οτι δεν μπορείτε να εκδώστε το βιβλίο σας κάπου αλλού όσο διακινείται από το Bookstars.

 Σε αυτό το πλάνο δεν ασοχλείστε με τίποτα, τα κάνουμε όλα εμείς.. Επιμελούμαστε και μορφοποιούμε το βιβλίο σας σε άψογη ποιότητα, το εκδίδουμε και το προωθούμε όπου είναι δυνατόν.

 Η έκδοση του βιβλίο σας έχει αόριστη διάρκεια. Μπορεί να γίνει καράργηση του τίτλου σας όποτε θέλετε. Οι όροι σε τυχόν κατάργηση συνεχίζουν να ισχύουν για διάστημα 6 μηνών μετά την καταγγελία.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται με χρέωση και περιλαμβάνει τις εξής ενέργειες:  Aποστολή αντιτύπων σε χονδρεμπόρους, αποστολή newsletters σε βιβλιοπωλεία, αποστολή newsletters σε επιλεγμένα sites, post σε Facebook, Instagram δικά μας και τρίτων, διαγωνισμούς σε social με αποστολή δωρεάν βιβλίων, banner στο site μας, δυνατότητα αποστολής βιβλίων για παρουσιάσεις.

 Μπορείτε, απλά καλό ειναι να γνωρίζετε ότι τα βιβλία σας πληρώνονται κατά την αποστολή.

 Το βιβλίο σας είναι διαθέσιμο απ' όποιο βιβλιοπωλείο ζητηθεί εφόσον έχει επιλεγεί η "διακίνηση μέσω του site και βιβλιοπωλείων". Δυστυχώς δεν μπορούμε να προβλέψουμε ή να εξαναγκάσουμε πώληση.

 Μόνο στην επιλογή διακίνησης "μέσω του site και βιβλιοπωλείων" των πλάνων B και C. Δείτε εδώτα πλάνα

 Θα πρέπει να εκδώσουμε καινούριο.  Δεν μπορεί να κυκλοφορεί το βιβλίο με ISBN που δεν έχει εκδοθεί από εμάς.

 Βεβαίως. Στο δεύτερο βήμα της διαδικασίας θα επιλέξτε ένα από τα πρότυπα εξώφυλλα που θα δείτε. Εμείς θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αλλα με την ίδια αισθητική αυτού που επιλέξατε . Θα σας έρθει μια ενημέρωση με την έξτρα χρέωση και αφού τακτοποιηθεί θα σας προτείνουμε δυο δοκίμια. 

 Βεβαίως προαιρετικά, υπάρχει η επιλογή στο πρώτο βήμα που ανεβάζετε το βιβλίο.

 Βεβαίως προεραιτικά, υπάρχει η επιλογή στο πρώτο βήμα που ανεβάζετε το βιβλίο. (Η σελιδοποίηση -διαφορετική από την επιμέλεια-  είναι το στήσιμο του βιβλίου στη τελική μορφή που θα εκτυπωθεί).

Μόνο αν έχει μικρές διορθώσεις που δεν διαφοροποιούν τον αριθμό των σελίδων. Θα πρέπει να μπείτε στο site μας, στο μενού "Οι εκδόσεις μου> Ενεργοί τίτλοι" και πατώντας το κουμπί "Αποστολή διορθωμένου αρχείου" δίπλα από τον τίτλο σας, μπορείτε να μας στείλετε το νέο αρχείο. Επίσης η κάθε διόρθωση χρεώνεται με €20.

 Ναι. Η διαδικασία είναι παρόμοια αλλά ξεχωριστή. Η βασική διαφορά είναι ότι καθορίζετε εσείς ελεύθερα τη τιμή που θέλετε να πωλείται.

Το ebook σας πωλείται από αρχές του 2023 μόνο μέσω του site μας. (Τα παλιότερα ebooks θα συνεχίσουν αν διατίθενται και μέσω του του ibooks όπου αυτό έχει συμφωνηθεί).

Οχι. Τα ebooks μας μπορούν να κατέβουν σε μορφή epub το οποίο περιέχει ένα είδος “social drm” όπου αναγράφεται ο κάτοχος του ebook.