Όροι Χρήσης


Αποστολές

Οι αποστολές γίνονται με courier σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Σε δυσπρόσιτους προορισμούς χρησιμοποιούνται τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

 

Kόστος αποστολών

- Για παραγγελίες εντός Ελλάδας:
Εως 39 ευρώ χρέωση 3,9 ευρώ ανεξαρτήτως ποσότητας.  Ανω των 39 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ παράδοση. Αν στην παραγγελία περιέχεται προϊόν εκτός βιβλίου με βάρος μεγαλύτερο των 2 κιλών προστίθεται 2 ευρώ ανά κιλό

- Για παραγγελίες εξωτερικού & Κύπρου:
Εως 50 ευρώ χρέωση 23 ευρώ ανεξαρτήτως ποσότηταας. Ανω των 50 ευρώ μεταφορικά 10% της παραγγελίας +23 ευρώ.

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Τα προϊόντα του bookstars έρχονται στο χώρο σας και με ένα τηλεφώνημα στο 2108072643.

 

Επιστροφές

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών απο την ημερομηνία αποστολής των πραγμάτων σας (εντός Ελλάδας). Το ποσό δεν επιστρέφεται, πιστώνεται -εκτός των μεταφορικών- για μελλοντική σας αγορά.
  2. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία και σε χαρτιά.
  3. Για επιστροφές παραγγελιών εκτός Ελλάδας κατόπιν συννενόησης

 
Διαθεσιμότητα προϊόντων
Η διαθεσιμότητα που αναγράφετα στα προϊόντα προσπαθούμε να είναι ακριβής. Σε περίπτωση δυσκολίας εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, στον προμηθευτή ή στον εκδότη,  διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό που έχετε δηλώσει είτε μέσω email, σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα ακυρωθεί η παραγγελία σας και θα σας επιστρέψουμε ατόκως το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο.

Ασφάλεια
Το site του Bookstars φιλοξενείται σε servers τρίτης εταιρείας. Σε περπτωση πληρωμών με κάρτα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Eurobank. Ασφάλεια σε τέλειο βαθμό δεν υπάρχει σε περιβάλλον Internet, και το Bookstars δεν εγγυάται ότι το site είναι σε αδιαπέραστο και άτρωτο σε επιθέσεις hackers.

Προσωπικά Δεδομένα
Το Bookstars ζητά από τους χρήστες του δεδομένα με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για να ολοκληρώσει-αποστείλει τις παραγγελίες τους. Το Bookstars μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία αυτά συνολικά ώστε να κατανοήσει καλύτερα την κίνηση των χρηστών του ή και για  να τους ενημερώσει για τυχόν νέα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχει.
Σε καμία περίπτωση δεν θα τα διαθέσει σε τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό.
Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους. Συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το Bookstars για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας.

Υπηρεσία Free Publishing
Η υπηρεσία έκδοσης “Free publishing” διέπεται από ειδικούς όρους οι οποίοι είναι διαθέσιμοι κατα το “ανέβασμα” ενός τίτλου.