Βιογραφικό σημείωμα

Ο Άγγελος Καλαμούτσος, γεννήθηκε το 1979 στα Βούρβουρα, ένα όμορφο ορεινό χωριό της Αρκαδίας όπου πέρασε τα πρώτα του παιδικά χρόνια. Έζησε ένα μικρό χρονικό διάστημα στην Τρίπολη και από τα δεκαπέντε του χρόνια κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρονικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, ενώ πραγματοποιεί σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών. Σήμερα εργάζεται στο τμήμα πληροφορικής πολυεθνικής εταιρίας. Τα πρώτα του λογοτεχνικά βήματα έγιναν το 2013, με την έκδοση του μυθιστορήματος "Μη φοβάσαι Μαρία" και της ποιητικής συλλογής "Απόσταγμα ψυχής" απο τις εκδόσεις Bookstars. Το μυθιστόρημά του "Ρόδα είναι" κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2018 από τις εκδόσεις Πνοή.

Βιβλία του Συγγραφέα

Μη φοβάσαι Μαρία
Μη φοβάσαι Μαρία

Η Μαρία είναι μια 40χρονη γοητευτική, γεμάτη ζωή γυναίκα, που ζει τους ανεκπλήρωτους έρωτες της ζωής της, στο πρόσωπο ενός 32χρονου δημοφιλούς συγγραφέα. Η σχέση αυτή με το πέρασμα του χρόνου βάλλεται από μια σειρά ιδιαιτερότητες που κρατούν τις ...

Συγγραφέας : Καλαμούτσος Αγγελος

Απόσταγμα... Ψυχής
Απόσταγμα... Ψυχής

Στο βιβλίο αυτό θα βρει κανείς μια πλούσια συλλογή από ποιήματα που υμνούν τον έρωτα και την ελευθερία. Όποιος έχει νιώσει την αγάπη έστω και μία φορά στη ζωή του, δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά σε μία τέτοια ποιητική συλλογή.

Συγγραφέας : Καλαμούτσος Αγγελος