Άλγεβρα Α' Λυκείου (Αποστόλου)

Συγγραφέας
Αποστόλου Γεώργιος
Εκδόσεις
Bookstars-Free Publishing

Η Άλγεβρα της Α' Λυκείου περιέχει, ανά παράγραφο, ακολουθώντας το σχολικό βιβλίο, αναλυτικά όλη την θεωρία σε μορφή ερώτησης απάντησης, ώστε να καλύπτει επαρκώς το 1ο θέμα των απολυτηρίων εξετάσεων, στη συνέχεια ακολουθούν λυμένες βασικές ασκήσεις με τις μεθοδολογίες τους, για την εμπέδωση της θεωρίας και την πρώτη επαφή με το τεχνικό μέρος της ύλης που προετοιμάζουν το έδαφος για τις ασκήσεις προς επίλυση. Στο 2ο μέρος ακολουθεί η τράπεζα των θεμάτων που έχει ανακοινωθεί από το ΙΕΠ, μαζί με τις επίσημες λύσεις τους, οι οποίες καλύπτουν το 2ο και το 4ο θέμα, όπως και θέματα παλαιότερων ετών. Καλή μελέτη και ελπίζουμε το βιβλίο αυτό να βάλει ένα λιθαράκι στην προσωπική σας επιτυχία!

Σύνθετα Προβλήματα Φυσικής

Συγγραφέας
Τσιλιβίγκος Νεκτάριος
Εκδόσεις
Bookstars-Free Publishing

Α’ λυκείου. Κατάλληλο για προετοιμασία σε διαγωνισμούς Φυσικής Το παρόν βιβλίο περιέχει μία συλλογή προβλημάτων Φυσικής που σχετίζονται με την ύλη που διδάσκεται στην Α Λυκείου. Τα περισσότερα από αυτά απαιτούν σύνθετο χειρισμό των εννοιών της Φυσικής και σε ορισμένες περιπτώσεις ιδιαίτερες μαθηματικές τεχνικές. Το πρώτο μέρος του βιβλίου περιέχει τις εκφωνήσεις των προβλημάτων. Κάθε πρόβλημα συνοδεύεται με τις κατάλληλες υποδείξεις που αναδεικνύουν κρυφά και δύσκολα σημεία στην αντιμετώπισή του. Το δεύτερο μέρος περιέχει τις αναλυτικές τους λύσεις. Το βιβλίο απευθύνεται σε μαθητές που θέλουν να αντιμετωπίσουν κάτι το ξεχωριστό και πιο δύσκολο από την τυπική σχολική ύλη. Φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο βοηθό του σε πιθανή προετοιμασία για διαγωνισμούς Φυσικής.

Χημεία Α' Λυκείου

Συγγραφέας
Θέος Κωνσταντίνος
Εκδόσεις
Bookstars-Free Publishing

Περιεχόμενα: • Συνοπτική θεωρία • Ερωτήσεις θεωρίας • Υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις • Ασκήσεις και προβλήματα για επίλυση • Διαγωνίσματα • Υποδείξεις ή λύσεις των ασκήσεων • Λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου

Βιολογία Εσπερινού Λυκείου Α' τάξη

Συγγραφέας
Μπουγιουκλής Χρήστος
Εκδόσεις
Bookstars-Free Publishing

Μεθοδική επεξεργασία του σχολικού βιβλίου με ερωτήσεις - απαντήσεις και απαντήσεις των ερωτήσεων της τράπεζας θεμάτων. Περιέχονται ερωτήσεις κλειστού και ανοικτού τύπου και ασκήσεις, προσαρμοσμένες στην ύλη του Εσπερινού Λυκείου.