Περιγραφή

Όσο γλυκιά και όμορφη είναι η ζωή, τόσο σκληρή και άγρια μπορεί να γίνει από στιγμή σε στιγμή. Ένα νέο ζευγάρι, γεμάτο αγάπη και όνειρα για τα χρόνια που έρχονται και ξαφνικά το απρόσμενο, το αναπάντεχο. Η αρρώστια. Κι από κει και πέρα η οδύνη, η ματαιότητα του να ζεις. Το τίποτα.
Αυτό το βιβλίο υμνεί το πολυτιμότερο αγαθό που έχει ο άνθρωπος από τότε που εμφανίστηκε στη γη. Την αγάπη. Αυτήν που μπορεί να σε φτάσει να κάνεις πράγματα πρωτόγνωρα, πράγματα τα οποία δεν είχες φανταστεί. Γιατί η αγάπη έχει τη φοβερότερη δύναμη, τη μεγαλύτερη ένταση μέσα της και όταν αυτά βγουν, τότε το μυαλό μοιάζει πολύ μικρό για να τα δαμάσει. Και εκεί τελειώνουν όλα. Ή μήπως εκεί αρχίζουν;

Σχόλια

Login για να προσθέστε το σχόλιο σας
  • 123fotis

    Ενας ύμνος στον ΑΝΘΡΩΠΟ , στην αγάπη , στο μεγαλείο της ψυχης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συγγραφέα για τις αξίες και τα ιδανικά που προβάλλει μέσα από το έργο του. Διαβαζοντάς το γινόμαστε καλυτεροι άνθρωποι...Συγχαρητήρια.

    marion

    καταπληκτικό βιβλίο! αληθινό, ευαίσθητο, κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη ζωντανό απ την πρώτη έως την τελευταία λέξη!!!!


Δείτε κι αυτά