Περιγραφή

Είναι ένα βιβλίο γενικού, φιλοσοφικού ενδιαφέροντος και προβληματισμού, το οποίο αποτελεί την βιωματική και διαλεκτική εκτροπή της σκέψης μου.

Σχόλια

Login για να προσθέστε το σχόλιο σας
  • teo

    Α και ξέχασα να πω ότι για τον όρο "όραμα" που είναι ο τίτλος του βιβλίου και που αποτελεί την πεμπτουσία της Φιλοσοφικής προβληματικής της ζωής, γράφω μέσα στο βιβλίο, στην αρχή, ένα αρθράκι μίας σελίδας για το πως, τουλάχιστον, εγώ αντιλαμβάνομαι την έννοια "όραμα"...

    teo

    Απλά προς ενημέρωση: για τον οιονδήποτε έχει σκιές αμφιβολίας & απορίας & καχυποψίας για το πρόσωπο μου κ το βιβλίο μου, θέλω να πω ότι ο τίτλος του βιβλίου είναι "όραμα" γιατί το "όραμα" είναι η πεμπτουσία της Φιλοσοφικής προβληματικής της ζωής και όσον αφορά τα σχόλια που γράφω απο κάτω απο τον τίτλο, ότι είναι ένα βιβλίο γενικού, Φιλοσοφικού ενδιαφέροντος & προβληματισμού, το οποίο αποτελεί την βιωματική & διαλεκτική εκτροπή της σκέψης μου, εννοώ ότι είναι όλα όσα έχω βιώσει και σκεφτεί τόσα χρόνια, τα οποία γίνονται βίωμα & λόγος μέσα από την ύπαρξη αυτού του βιβλίου, για να τα μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους....με λίγα λόγια, είναι ό,τι έχω καταλάβει Φιλοσοφικά από τη ζωή και λόγω σπουδών μου και λόγω χαρακτήρος μου... τώρα αν κάποιος θέλει να βγάζει εκ των προτέρων(a priori)συμπεράσματα για το ποιόν ενός ανθρώπου, που δεν τον ξέρει και ενός βιβλίου, που δεν το έχει αναγνώσει.. ε εντάξει δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό... Καλή Συνέχεια...!!!