Περιγραφή

Ένας απαγορευμένος έρωτας θα γεννηθεί με την πρώτη ματιά. Ένας σφοδρός έρωτας ανάμεσα στην Ερωφίλη και στον Αλέξη, που θα συναντηθούν τόσο τυχαία όσο και μοιραία για να αγωνιστούν για τον έρωτα και να θυσιαστούν στον βωμό του.Πάθη και λάθη θα οδηγήσουν στον πόνο στην απομάκρυνση στον φόβο μέχρι τον θάνατο. Τραγικά γεγονότα δεμένα όλα σε μια μόνο λέξη, μοίρα.
Ένα συναρπαστικό βιβλίο βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία αγάπης, γεμάτο συγκινήσεις που θα απογειώσουν τις αισθήσεις κάθε αναγνώστη.

Σχόλια

Login για να προσθέστε το σχόλιο σας
  • possidonas

    Αν και άντρας με συνεπήρε η ιστορία και με συγκίνησε..Ταυτίστηκα με τον ήρωα του βιβλίου και μου θύμησε πως είναι να διεκδικείς τη γυναίκα που αγαπάς μέχρι το τέλος!!!πολλά μπράβο στη συγγραφέα..περιμένω με αγωνία τη συνέχεια...

    mari

    Μια ιστορία αγάπης με συναρπαστικούς χαρακτήρες, καταφέρνει νομίζω να πείσει και τον πιο δύσκολο αναγνώστη να θέλει να το ξαναδιαβάσει..αρκεί να έχει ερωτευτεί έστω και μία φορά στη ζωή του..

    xristina mavr

    Απλά συναρπαστικό!!!!Σερνόμουν με τις γραμμές..λες κ ήμουν εγώ η Ερωφίλη!!αγωνία ,συγκίνηση κ κλάμα!! Τι παράξενη γυναίκα η Ζωή.....Μοίρα ..Τύχη.."όλα" για τον έρωτα!!συγχαρητήρια!!!

    ελίζα καντ

    Απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ . Τόσο έντονα συναισθήματα, τέτοιους χτύπους της καρδιάς δεν έχω ξανανιώσει διαβάζοντας ένα βιβλίο.- Και να σημειώσω εδώ ότι διαβάζω αρκετά...- Οι χτύποι της καρδιάς δυνατοί και η αγωνία στο κόκκινο. Δεν είχα τη δύναμη να το αφήσω από τα χέρια μου . Αναρωτιέμαι. Είναι τόσο άδικη η ζωή; Ή εμείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για ό,τι ζούμε; Είμαστε οι επιλογές μας; Ή υπάρχει πεπρωμένο; Όποια και να είναι η απάντηση, η αλήθεια είναι μία: αξίζει να ζούμε έντονα ό,τι μας συμβαίνει γιατί η κάθε στιγμή είναι μοναδική και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το αύριο! Συγχαρητήρια στη συγγραφέα . Περιμένουμε τη συνέχεια ......

    φανη

    Το διαβασα χωρις να θελω να σταματησω λεπτο...ταυτιστηκα με τους χαρακτηρες και ταξιδεψα μαζι τους στον κοσμο του καθενος, υπεροχο βιβλιο με εντονα συναισθηματα μαγευτικο !!!

    dimitrabook

    Μόλις το διάβασα!!!Ενα βιβλίο που σίγουρα θα σας απογειώσει συναισθηματικά..με έναν μοναδικά γλαφυρό τρόπο περιγράφεται αυτός ο "ΦΟΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ¨"που θα σας κάνει να συγκινηθείτε ,ακόμη κ να κλάψετε!!! Ένα βιβλίο που περνάει μηνύματα - συναισθήματα και σίγουρα συγκλονίζει!!


Δείτε κι αυτά
Brostela

Brostela

Βαρβατσούλης Παναγιώτης
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα