Περιγραφή

Εκδοση:2012
Σελίδες:425
Μέτρια κατάσταση.
Ελάχιστα σημειωμένο.

Περιγραφή:
Τελικά Ηρώ ο νονός σου μισό το άφησε το όνομά σου. Ηρωίδα έπρεπε να σε βαφτίσει!Και κείνη της είχε απαντήσει:"Δεν ήξερε τότε τι με περίμενε στη ζωή μου, αλλά και να το ήξερε, μάλλον θα το θεώρησε υπερβολικό και προτίμησε να το κόψει και να με βαφτίσει Ηρώ, αφήνοντας το υπόλοιπο να πλανάται σαν απειλή..."
Από την ημέρα που γεννιέται η Ηρώ, η ζωή της είναι αγώνας για επιβίωση. Δύσβατοι όλοι οι δρόμοι που κλήθηκε να βαδίσει, σαν κοριτσάκι, σαν έφηβη, σαν νέα κοπέλα, σαν γυναίκα. Θα χρειαστεί να αντιπαλέψει τον πατριό της, να αντιμετωπίσει έναν βίαιο σύζυγο αργότερα, να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την οικονομική της καταστροφή και την εξορία της στην Κύπρο και να δώσει την μεγαλύτερη μάχη απ' όλες: για να σώσει τα παιδιά της από τις λάθος επιλογές τους.
Δίπλα της η Αλεξάνδρα. Μια μυστηριώδης, σκοτεινή γυναίκα, που μόνο στην Ηρώ θα δείξει το φωτεινό της πρόσωπο. Είναι η μόνη που μπορεί ν ακούσει τον ήχο της ψυχής της. Η μόνη που θα σταθεί στο πλευρό της όταν η Ηρώ αναγκαστεί να γίνει ένας άλλος άνθρωπος, για να προστατέψει τους αγαπημένους της και να νικήσει.

Σχόλια