Άμεσα διαθέσιμο

   
Bookmark and Share
Φονικός Ερωτας
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Bookstars-Free Publishing
Τιμή :       € 16,00
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ένας απαγορευμένος έρωτας θα γεννηθεί με την πρώτη ματιά. Ένας σφοδρός έρωτας ανάμεσα στην Ερωφίλη και στον Αλέξη, που θα συναντηθούν τόσο τυχαία όσο και μοιραία για να αγωνιστούν για τον έρωτα και να θυσιαστούν στον βωμό του.Πάθη και λάθη θα οδηγήσουν στον πόνο στην απομάκρυνση στον φόβο μέχρι τον θάνατο. Τραγικά γεγονότα δεμένα όλα σε μια μόνο λέξη, μοίρα.
Ένα συναρπαστικό βιβλίο βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία αγάπης, γεμάτο συγκινήσεις που θα απογειώσουν τις αισθήσεις κάθε αναγνώστη.Σχόλια
Από : possidonas Ημερομηνία : 27-Σεπ-2015
Σχόλιο : Αν και άντρας με συνεπήρε η ιστορία και με συγκίνησε..Ταυτίστηκα με τον ήρωα του βιβλίου και μου θύμησε πως είναι να διεκδικείς τη γυναίκα που αγαπάς μέχρι το τέλος!!!πολλά μπράβο στη συγγραφέα..περιμένω με αγωνία τη συνέχεια...
Από : mari Ημερομηνία : 23-Σεπ-2015
Σχόλιο : Μια ιστορία αγάπης με συναρπαστικούς χαρακτήρες, καταφέρνει νομίζω να πείσει και τον πιο δύσκολο αναγνώστη να θέλει να το ξαναδιαβάσει..αρκεί να έχει ερωτευτεί έστω και μία φορά στη ζωή του..
Από : xristina mavr Ημερομηνία : 04-Σεπ-2015
Σχόλιο : Απλά συναρπαστικό!!!!Σερνόμουν με τις γραμμές..λες κ ήμουν εγώ η Ερωφίλη!!αγωνία ,συγκίνηση κ κλάμα!!
Τι παράξενη γυναίκα η Ζωή.....Μοίρα ..Τύχη.."όλα" για τον έρωτα!!συγχαρητήρια!!!
Από : xristina mavr Ημερομηνία : 04-Σεπ-2015
Σχόλιο : Απλά συναρπαστικό!!!!Σερνόμουν με τις γραμμές..λες κ ήμουν εγώ η Ερωφίλη!!αγωνία ,συγκίνηση κ κλάμα!!
Τι παράξενη γυναίκα η Ζωή.....Μοίρα ..Τύχη.."όλα" για τον έρωτα!!συγχαρητήρια!!!
Από : ελίζα καντ Ημερομηνία : 22-Αυγ-2015
Σχόλιο : Απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ . Τόσο έντονα συναισθήματα, τέτοιους χτύπους της καρδιάς δεν έχω ξανανιώσει διαβάζοντας ένα βιβλίο.- Και να σημειώσω εδώ ότι διαβάζω αρκετά...- Οι χτύποι της καρδιάς δυνατοί και η αγωνία στο κόκκινο. Δεν είχα τη δύναμη να το αφήσω από τα χέρια μου . Αναρωτιέμαι. Είναι τόσο άδικη η ζωή; Ή εμείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για ό,τι ζούμε; Είμαστε οι επιλογές μας; Ή υπάρχει πεπρωμένο; Όποια και να είναι η απάντηση, η αλήθεια είναι μία: αξίζει να ζούμε έντονα ό,τι μας συμβαίνει γιατί η κάθε στιγμή είναι μοναδική και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το αύριο!
Συγχαρητήρια στη συγγραφέα . Περιμένουμε τη συνέχεια ......
Από : φανη Ημερομηνία : 18-Αυγ-2015
Σχόλιο : Το διαβασα χωρις να θελω να σταματησω λεπτο...ταυτιστηκα με τους χαρακτηρες και ταξιδεψα μαζι τους στον κοσμο του καθενος, υπεροχο βιβλιο με εντονα συναισθηματα μαγευτικο !!!
Από : dimitrabook Ημερομηνία : 18-Αυγ-2015
Σχόλιο : Μόλις το διάβασα!!!Ενα βιβλίο που σίγουρα θα σας απογειώσει συναισθηματικά..με έναν μοναδικά γλαφυρό τρόπο περιγράφεται αυτός ο "ΦΟΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ¨"που θα σας κάνει να συγκινηθείτε ,ακόμη κ να κλάψετε!!!
Ένα βιβλίο που περνάει μηνύματα - συναισθήματα και σίγουρα συγκλονίζει!!
 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα