Περιγραφή

Ένας φονικός έρωτας δίνει τη σκυτάλη του σε μια φονική αγάπη.
Μέσα από τα μάτια της Φαίδρας γνωρίζουμε την Αλίκη και τη Μυρτώ. Τρεις γυναίκες σε ένα σώμα θα υμνήσουν την αγάπη. Μια αγάπη που άλλοτε σαν στεφάνι θα κοσμεί την ψυχή τους, άλλοτε σαν σταυρός θα τις βαραίνει το σώμα και άλλοτε αβάσταχτα θα τις στοιχειώνει για μια ζωή.
Ένα βιβλίο που διαπραγματεύεται την ανάγκη για εκδίκηση και την έννοια της συγχώρεσης, μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα που θα καθηλώσουν κάθε αναγνώστη.

Σχόλια

Login για να προσθέστε το σχόλιο σας
  • eliza

    Συναισθήματα, συναισθήματα, συναισθήματα. Από τις πρώτες σειρές ταξιδεύεις, νιώθεις, αγωνιάς. Δε θέλεις να το αφήσεις κάτω αυτό το βιβλίο. Θέλεις να μπεις μέσα, να ζήσεις, να νιώσεις, να πάρεις μέρος, να τα δεις όλα από κοντά, να τα μυρίσεις, να δεις τα πρόσωπά τους. Διαβάζεις, διαβάζεις, αφουγκράζεσαι το θυμό, τον πόνο, τον έρωτα, την αγάπη, την εκδίκηση. Όπως και στην πραγματική ζωή!!! Εχεις ένα στόχο και κάθε μέρα ζεις γι' αυτό, να φτάσεις το στόχο σου. Κάπως έτσι δε ζούμε όλοι μας; Περιμέμουμε, ελπίζουμε, πράττουμε με μοναδικό κίνητρο να φτάσουμε το στόχο μας. Πολλές φορές όμως αμελούμε την απόλαυση και την ευχαρίστηση που μπορούμε να πάρουμε από απλά καθημερινά πράγματα. Έτσι και η ηρωίδα, προσηλωμένη στο στόχο της. Στο τέλος όμως συνειδητοποιούμε ότι όλα είναι ρευστά γύρω μας. Ακόμη κι εμείς οι ίδιοι, τα πιστεύω μας και τα θέλω μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν. Πολύ, πολύ, πολύ καλό μυθιστόρημα. Σε ευχαριστούμε Χαρά που μας ταξίδεψες και πάλι, αλλά πάνω απ'όλα σε ευχαριστούμε που μας έκανες να νιώσουμε, να αισθανθούμε τους ήρωές σου, σα να είναι άνθρωποι και καταστάσεις δίπλα μας και γιατί όχι εμείς...!!! Συγχαρητήρια !!!!


Δείτε κι αυτά
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα