Άμεσα διαθέσιμο

   
Bookmark and Share
Της Καρδιάς το Εγκλημα
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Bookstars-Free Publishing
Τιμή :       € 15,00
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Όσο γλυκιά και όμορφη είναι η ζωή, τόσο σκληρή και άγρια μπορεί να γίνει από στιγμή σε στιγμή. Ένα νέο ζευγάρι, γεμάτο αγάπη και όνειρα για τα χρόνια που έρχονται και ξαφνικά το απρόσμενο, το αναπάντεχο. Η αρρώστια. Κι από κει και πέρα η οδύνη, η ματαιότητα του να ζεις. Το τίποτα.
Αυτό το βιβλίο υμνεί το πολυτιμότερο αγαθό που έχει ο άνθρωπος από τότε που εμφανίστηκε στη γη. Την αγάπη. Αυτήν που μπορεί να σε φτάσει να κάνεις πράγματα πρωτόγνωρα, πράγματα τα οποία δεν είχες φανταστεί. Γιατί η αγάπη έχει τη φοβερότερη δύναμη, τη μεγαλύτερη ένταση μέσα της και όταν αυτά βγουν, τότε το μυαλό μοιάζει πολύ μικρό για να τα δαμάσει. Και εκεί τελειώνουν όλα. Ή μήπως εκεί αρχίζουν;Σχόλια
Από : 123fotis Ημερομηνία : 20-Σεπ-2012
Σχόλιο : Ενας ύμνος στον ΑΝΘΡΩΠΟ , στην αγάπη , στο μεγαλείο της ψυχης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συγγραφέα για τις αξίες και τα ιδανικά που προβάλλει μέσα από το έργο του. Διαβαζοντάς το γινόμαστε καλυτεροι άνθρωποι...Συγχαρητήρια.
Από : marion Ημερομηνία : 19-Σεπ-2012
Σχόλιο : καταπληκτικό βιβλίο! αληθινό, ευαίσθητο, κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη ζωντανό απ την πρώτη έως την τελευταία λέξη!!!!
 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα