Άμεσα διαθέσιμο

   
Bookmark and Share
Αναπάντεχος Επισκέπτης
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Bookstars-Free Publishing
Τιμή :       € 15,00
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ιούνιος 2021.Το Μαράκι σε λίγες ημέρες θα γίνει 21 χρονών ακολουθώντας, θέλοντας και μη, μια διαφορετική πορεία στη ζωή της απόρροια κάποιων σημαντικών γεγονότων. Η περίπτωσή της φυσικά δεν είναι μοναδική αφού, όλοι μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, είμαστε πιασμένοι στο δίχτυ του αναπάντεχου, της νομοτέλειας, που επιβάλλει τη ζωή σε μια αλληλουχία τυχαίων γεγονότων, τα οποία μετά, αν τα κοιτάξουμε μέσα από το πρίσμα του χρόνου, δεν μπορούν παρά να μας προξενήσουν έκπληξη ή τρόμο.Σχόλια
Από : stellaantonopoulou Ημερομηνία : 15-Ιουν-2017
Σχόλιο : Ένα βαθυστόχαστο και επίκαιρο μυθιστόρημα που παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο διαφορετικές προσωπικότητες με κύριο χαρακτηριστικό τους την ανθρωπιά, τη δύναμη της προσφοράς και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το σημαντικό μήνυμα που αφήνει είναι ότι μέσα από τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής πάντα θα υπάρχει ένα φως ανεμελιάς και πραγματοποίησης των ονείρων μας ειδικά όταν βασίζεται στην ανθρώπινη αλληλεγγύη και προσφορά.
Από : jimakos Ημερομηνία : 05-Ιουν-2017
Σχόλιο : Τα συναισθήματα των ανθρώπων είναι αστείρευτα,απλά χρειάζεται μια αναπάντεχη στιγμή για να ανοίξει η πύλη και να ξεχυθουν.Είναι ενα βιβλίο που αξίζει να διαβάσει κανείς.
Από : chelpis Ημερομηνία : 22-Μαρ-2017
Σχόλιο : Ένα βιβλίο με πολύ συναίσθημα που επικεντρώνεται στην αμοιβαία ανάγκη των ανθρώπων να δώσουν και να λάβουν βοήθεια.
Αξίζει και μια δεύτερη ανάγνωση!
 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα