Περιγραφή

Όταν το φρικτά παραμορφωμένο πτώμα μιας νεαρής γυναίκας εντοπίζεται κοντά στο απομονωμένο χωριό Μάναμ, αυτό που ταράζει το Δόκτορα Ντέηβιντ Χάντερ δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ήταν φίλη του. Διαπρεπής ιατροδικαστής ανθρωπολόγος κάποτε, ήταν εξοικειωμένος με τα διαφορετικά πρόσωπα του θανάτου, ώσπου μια προσωπική τραγωδία τον έκανε να γυρίσει την πλάτη σ' αυτή τη ζωή.

Κρυμμένος τώρα πίσω από την ιδιότητα του αγροτικού γιατρού, ο Χάντερ ελπίζει ότι το παρελθόν του θα μείνει θαμμένο. Όταν λοιπόν του ζητούν να χρησιμοποιήσει τις εξειδικευμένες του γνώσεις για να βοηθήσει στον εντοπισμό του δολοφόνου, εκείνος διστάζει, αφού θα του ξυπνήσουν σίγουρα αναμνήσεις που είχε προσπαθήσει τόσο πολύ να ξεχάσει. Σύντομα όμως μια δεύτερη γυναίκα εξαφανίζεται, παρασέρνοντας το Μάναμ σε μια δίνη φόβου και παράνοιας· πλέον, όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του Χάντερ, είναι ύποπτοι.

Συνδυάζοντας την απειλητική ατμόσφαιρα του Τόμας Χάρρις και τις ιατροδικαστικές αναφορές της Πατρίσια Κόρνγουελ με την αυθεντική αφηγηματική του δεξιοτεχνία, ο Σάιμον Μπέκετ έγραψε ένα συγκλονιστικό και πρωτότυπο θρίλερ.

Σχόλια


Δείτε κι αυτά