Περιγραφή

Το ρολόι του χρόνου σταμάτησε στο τρίτο τέταρτο του αιώνα που πέρασε. Είναι μια ταραγμένη εποχή, που μπλοκάρει στα δίχτυα της παραχωμένης νοοτροπίας, δύο ανθρώπινες καρδιές. Μια αληθινή μοιραία ιστορία αγάπης και έρωτα, σκαλωμένη στους ορίζοντες της ανθρωπότητας. Ένα ταξίδι στον έρωτα που ομορφαίνει τη ζωή.

Δυο άγνωστοι νέοι, από διαφορετικές συντεταγμένες της γης με ένα τεράστιο χάσμα κοινωνικής τάξης να τους χωρίζει, χωρίς να τους εμποδίζουν τα σύνορα και οι διαφορετικές θρησκείες, χτυπήθηκαν από το βέλος του φτερωτού γιου της Αφροδίτης Έρωτα.

Μια ιστορία, κυνηγημένη από τους διώχτες της αγάπης με ιερή μανία. Δυο νεανικές καρδιές, που αγωνίζονται σκληρά να σπάσουν τα ταμπού, της αρχέγονης νοοτροπίας που καθόριζε την τύχη των παιδιών.

Αγάπη, έρωτας, μίσος, εκδίκηση, αυτές οι τέσσερις λέξεις, πλέκουν ένα ασφυκτικό δίχτυ γύρω από τους ήρωες μας. Δυο νέοι που βρίσκονται στη δίνη ενός σκληρού πογκρόμ, ένα λαβ στόρι, που η αριστοκρατία της Αγγλικής πλουτοκρατίας, προσγειώνεται στην αγκαλιά του Κερκυραίου προλετάριου, μια ιστορία πλημμυρισμένη με στοιχεία αισθηματικής κομεντί, αλλά και ένας γεμάτος περιπέτεια και σασπένς γάμος αλλά Κερκυραϊκά, λες και βγήκε από τις σελίδες της Οδύσσειας.

Σχόλια


Δείτε κι αυτά