Περιγραφή

Η Ασπασία είναι καρπός ενός μονόπλευρου και βίαιου έρωτα.
Άθελα της, γίνεται αποδέκτης του απύθμενου μίσους της μάνας της για τον βιαστή της. Ερωτεύεται σφόδρα τον Νίκο, ανακαλύπτοντας μαζί του την αγάπη, το σεβασμό και την κατανόηση.
Η μάνα της, όμως, έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν, θέλοντας να την εξαφανίσει απ’ τη ζωή της. Την παντρεύει χωρίς την θέληση της με τον Σάββα, έναν κυνικό άντρα που είναι βίαιος μαζί της. Ένα ανελέητο κυνήγι του έρωτα των δύο νέων θ’ αρχίσει, με θύματα αθώες ψυχές. Ο Θεός παρακολουθεί την μάνα της Ασπασίας που τυλωμένη απ’ το μίσος της για τον βιαστή της, θυσιάζει την κόρη της. Σε όλη την διάρκεια του δράματος μιλάει στους ανθρώπους, προσπαθώντας να αλλάξει τη μοίρα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η ευαίσθητη και πληγωμένη Ασπασία κρατάει ημερολόγιο, καταγράφοντας μ’ έναν δικό της τρόπο ό,τι συμβαίνει. Όταν η ψυχή γράφει, οι πάντες σιωπούν...
Το νεαρό ζευγάρι θα ξεκινήσει ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή, αφήνοντας πίσω την Χρύσα καρπό του παράνομου έρωτα τους. Η μάνα της θα ανακαλύψει το ημερολόγιο της, λίγο πριν το ποτέ και μετά το πάντα!

Αληθινή Ιστορία

Σχόλια


Δείτε κι αυτά
A-Mor-T

A-Mor-T

Σκοπελίτης Στέλιος Β.