Περιγραφή

Ο Μικρός Πρίγκιπας ζει σε έναν μικροσκοπικό αστεροειδή, τον Β612, παρέα με ένα ματαιόδοξο λουλούδι και τρία ηφαίστεια. Κάποια στιγμή, αποφασίζει να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες και "πέφτει" στη Γη, όπου γίνεται φίλος με έναν πιλότο.
Ο Μικρός Πρίγκιπας ανακαλύπτει ότι αποκομμένος από τα πράγματα που έδιναν σημασία στην καθημερινή τους ζωή, που χρειάζονταν τη φροντίδα του ή του παρείχαν ευημερία, αισθάνεται περισσότερο μόνος από ποτέ. Οι συζητήσεις του με τον βασιλιά που δεν έχει υποτελείς, με τον μέθυσο που πίνει για να ξεχάσει την ντροπή που νιώθει όταν πίνει κ.ά., κάνουν τον ήρωά μας να συνειδητοποιήσει πως τα ουσιώδη πράγματα στη ζωή μας συνήθως είναι αόρατα στα μάτια. Έτσι, αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του, αφήνοντας σε εμάς την ελπίδα ότι μπορεί κάποιο βράδυ να νιώσουμε την παρουσία του στον έναστρο ουρανό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή στο κινητό ή το tablet σας, διασκεδάστε με τη μουσική και τα παιχνίδια που συνοδεύουν το βιβλίο και ζήστε μια απίστευτη εικονική εμπειρία που θα λατρέψετε.

Σχόλια


Δείτε κι αυτά