Περιγραφή

Η Μανταλένα, μία όμορφη μα λίγο συνεσταλμένη κοπέλα, η οποία 18 χρονών αφήνει το χωριό της για να εργαστεί στην Αθήνα ως ασφαλίστρια κάποια γνωστής εταιρείας, γνωρίζεται εντελώς τυχαία με τον Πέτρο, έναν εντυπωσιακό άνδρα, σχεδόν 10 χρόνια μεγαλύτερό της, αλλά αρκετά πειραχτήρι και χωρατατζή. Ο Πέτρος, αν και είχε μία συνηθισμένη εργασία, ήταν λογιστής, λάτρευε τόσο πολύ το θέατρο που κάποια απογεύματα τα περνούσε στη σκηνή κάποιου μεγάλου θεάτρου.

Η γνωριμία τους έγινε σε κάποιο νοσοκομείο όπου έτυχε να νοσηλεύονται για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αλλά ωστόσο σε αντικριστά δωμάτια. Από τότε η φιλία τους άρχισε να δυναμώνει συνεχώς, ώσπου τελικά να φτάσουν σε μία πολύ δυνατή κι άρρηκτη σχέση.

Τώρα η Μανταλένα είναι 28 χρονών και μαζί με τον Πέτρο κατευθύνονται, οδηγώντας το αυτοκίνητο του, στο μικρό παραδοσιακό χωριό της Μανταλένας για να επισκεφθούν τους γονείς της. Ο Πέτρος θα τους συναντούσε για πρώτη φορά γι' αυτό τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα και προσπαθώντας να κρύψει την αγωνία του...

Όμως πόσο δυνατή είναι η σχέση τους για να αντέξει τα απρόοπτα που τους επιφυλάσσει η ζωή;

Σχόλια


Δείτε κι αυτά