Περιγραφή

...τότε συνειδητοποίησα πως αυτός ήταν ο θάνατός μου. Πνιγόμουν! Ή πιο σωστά με έπνιγε! Δεν ήθελα πλέον να βγω στην επιφάνεια, ούτε με ενδιέφερε να αναπνεύσω ξανά, απλά έφερα στη μνήμη μου τα σμαραγδένια μάτια της, το χαμόγελό της και αποφάσισα να πεθάνω με αυτή τη σκέψη, την ομορφιά του προσώπου της με τις αμέτρητες φακίδες? αυτό το γλυκό και περίεργο πλάσμα που ήταν, πριν μετατραπεί σ’ αυτό το τέρας που με παγίδευσε και με σκότωνε αργά και βασανιστικά.

Σχόλια

Login για να προσθέστε το σχόλιο σας
  • christos

    Μπικόπουλος Δημήτρης - Αναγνώστης Το Καλοκαίρι - Η πτώση του αόρατου πέπλου είναι πολύ ωραίο βιβλίο. Μου θύμισε τα ανέμελα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας. Συγχαρητήρια στον κύριο Αναστασόπουλο!

    christos

    Ράνια Ασλανίδου - Αναγνώστρια ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - Η πτώση του αόρατου πέπλου. Τελείωσα και ζω με την ελπίδα οτι θα έχει και συνέχεια!!! Τόσο όμορφα γραμμένο, τόσο αβίαστα και ομαλά που εξελίσσεται η ιστορία. Πόσο αληθοφανή δείχνουν όλα και νομίζεις οτι είναι πραγματικότητα οτι διαβάσεις!! Η εφηβεία είναι μια περίοδο αλλαγών στο σώμα και το μυαλό του ανθρώπου και συ καταφαιρνεις να της δώσεις μια άλλη διάσταση (της αλλαγής αυτής )!! Ειμαι πλήρως ικανοποιημένη απο το βιβλίο που διάβασα και πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα και σένα και το έργο σου. Φίλε μου έχεις επιφορτιστεί με μεγάλη ευθύνη όπως κατάλαβες... εχεις ανεβάσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά και περιμένω απο σένα να τον συντηρήσεις τουλάχιστον!!!

    christos

    Θεώνη Μπριλή - Συγγραφέας Ακολουθώ τον συγγραφέα Χρήστο Αναστασόπουλο, από την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια. Φτάνοντας στο τρίτο του έργο Καλοκαίρι-η πτώση του αόρατου πέπλου, μπορώ πια με βεβαιότητα να πω πως αν τον χαρακτηρίζει κάτι είναι η αστείρευτη αγάπη του για την φύση. Σε κάθε έργο του, ανεξαρτήτως ύφους, είναι έκδηλος ο θαυμασμός και η αγάπη του για την φύση. Σε τούτο το έργο όμως, το πήγε παρακάτω... Φύση, μυθολογία, κουλτούρα ελληνική και ιαπωνική, καθώς και η απίστευτη ταύτισή του με έναν έφηβο συνθέτουν το πρώτο μέρος της λογοτεχνίας του φανταστικού που καταπιάνεται. Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε εφήβους, αλλά και σε όλους εκείνους τους αναγνώστες που κρύβουν ένα παιδί μέσα τους! Ένα βιβλίο εξαιρετικά καλογραμμένο, με εικόνες που ζωντανεύουν και χαρακτήρες καλοδουλεμένους. Ένα βιβλίο που είμαι σιγουρη πως θα αγαπηθεί από τους λάτρεις του είδους. Εύχομαι ολόψυχα καλοτάξιδο!!

    christos

    Μαριέττα Λέφα Εκανα ενα υπεροχο ταξιδι σε τοπους που ισως να μην πλησιασω,τοπους μαγικους που σε ανατριχιαζουν,σε παρασερνουν σε αλλα μονοπατια και οταν φτανεις στο τελος λυπασαι που τελειωσε αυτο το υπεροχο φανταστικο ταξιδι αλλα που την ιδια ωρα ειναι τοσο μα τοσο πραγματικο!!! Ο Νικος ενα μικρο 15χρονο αγορι που παιζει μανιακα παιγνιδια στο κομπιουτερ,η μανα που φωναζει για να φαει,οι διακοπες που κανει στον πατερα του και μενει χωρις ιντερνετ,τι ευτυχια για τους υπολοιπους και τι δυστυχια για τον ιδιο!!! Τι θα κανει για να περασει ο καιρος? να πετα πετρες στην θαλασσα?μπα βαριεται,οπως βαριεται να κανει οτιδηποτε,καποτε αναγκαζεται να βρεθει και να παιξει με αλλα παιδια και τοτε αρχιζει ν'ανοιγεται μπροστα του ενας νεος κοσμος που δεν ηξερε οτι υπαρχει,ανακαλυψε την φυση αλλα και τον πρωτο του ερωτα!!!!!! Αν πεσει στα χερια σας διαβαστε το.Με κερδισε απο την πρωτη στιγμη γιατι κτυπησε κοκκινο....ο λογος? ειμαι μανα και γινομαι η κακια μαγισσα οταν φωναζω να το κλεισει ο γιος μου!!!

    christos

    Στέλλα Χατζή Μόλις τελείωσα το υπέροχο βιβλίο του Χρήστου Αναστασόπουλου με τίτλο "Καλοκαίρι- Η πτώση του αόρατου πέπλου. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό νεανικό βιβλίο με κεντρικό πυρήνα τη φύση και την δύναμή της. Το κείμενο ρέει αβίαστα και όμορφα, είναι δε στολισμένο με πάρα πολλά μυθολογικά στοιχεία. Πραγματικά με έκανε να νιώσω την ανάγκη να φρεσκάρω τις γνώσεις μου στην ελληνική μυθολογία. Έντονη δράση και συναισθήματα, πολύ τρυφερότητα και σεβασμός στους ήρωες του. Πραγματικά δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου! Χρήστο Αναστασόπουλε, πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το μοναδικό ταξίδι στα εφηβικά χρόνια. Σε ευχαριστώ που μου υπενθύμισες το μικρό παιδί που κρύβω κι εγώ, όπως όλοι άλλωστε, μέσα μου. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

    christos

    Christos Kek Εξαιρετικό βιβλίο πρωτότυπο στόρυ που σε κάνει να μην θέλεις να αφήσεις το βιβλίο από το χέρι.

    christos

    Ζανέτα Κουτσάκη - Συγγραφέας Καλοκαίρι - Η πτώση του αόρατου πέπλου!!! Χρήστο μου συγχαρητήρια... Δεν πίστευα ποτέ πως θα διάβαζα βιβλίο με μυθικά πλάσματα και θα το έβρισκα τόσο ενδιαφέρον! Η περιγραφικότητά σου μαγεύει και κάνει τον αναγνώστη να βρίσκετε στο πεδίο δράσης. Με έκανες να πιστέψω πως στην επόμενη βόλτα μου στην λίμνη θα συναντήσω (το λιγότερο) κάποιο δέντρο που μιλάει! Πάντα τέτοια λοιπόν, να είσαι δημιουργικός και να φτάσεις πολύ-πολύ ψηλά. Το αξίζεις!!

    christos

    Εύη Ρούτουλα Πριν από μερικούς μήνες διάβασα τον Κλειδούχο και μου άρεσε πολύ, διέκρινα μια υπέροχη ευαισθησία και μια γραφή που έρρεε. Αμέσως μετά διάβασα το Τρία που το αγάπησα πολύ, μια περιπέτεια με πάμπολλα ιστορικά στοιχεία, μια όμορφη, γρήγορη περιπέτεια. Απόψε τελείωσα το Καλοκαίρι, η πτώση του αόρατου πέπλου. Είναι ένα βιβλίο 460 σελίδων που το τελείωσα σε μια ημέρα! Αυτό και μόνο από μόνο του, λέει πολλά. Υπέροχη γραφή, μεστωμένη, ώριμη, ζωντανοί ήρωες, καταπληκτικά μυθολογικά στοιχεία, πανέμορφες εικόνες. Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Ο Χρήστος Αναστασόπουλος αυτήν την φορά έβαλε πολύ ψηλά τον πήχυ! Αναμένω με αγωνία το Φθινόπωρο. Σε ευχαριστώ Χρήστο!


Δείτε κι αυτά
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα