Περιγραφή

Ιούνιος 2021.Το Μαράκι σε λίγες ημέρες θα γίνει 21 χρονών ακολουθώντας, θέλοντας και μη, μια διαφορετική πορεία στη ζωή της απόρροια κάποιων σημαντικών γεγονότων. Η περίπτωσή της φυσικά δεν είναι μοναδική αφού, όλοι μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, είμαστε πιασμένοι στο δίχτυ του αναπάντεχου, της νομοτέλειας, που επιβάλλει τη ζωή σε μια αλληλουχία τυχαίων γεγονότων, τα οποία μετά, αν τα κοιτάξουμε μέσα από το πρίσμα του χρόνου, δεν μπορούν παρά να μας προξενήσουν έκπληξη ή τρόμο.

Σχόλια

Login για να προσθέστε το σχόλιο σας
  • stellaantonopoulou

    Ένα βαθυστόχαστο και επίκαιρο μυθιστόρημα που παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο διαφορετικές προσωπικότητες με κύριο χαρακτηριστικό τους την ανθρωπιά, τη δύναμη της προσφοράς και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το σημαντικό μήνυμα που αφήνει είναι ότι μέσα από τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής πάντα θα υπάρχει ένα φως ανεμελιάς και πραγματοποίησης των ονείρων μας ειδικά όταν βασίζεται στην ανθρώπινη αλληλεγγύη και προσφορά.

    jimakos

    Τα συναισθήματα των ανθρώπων είναι αστείρευτα,απλά χρειάζεται μια αναπάντεχη στιγμή για να ανοίξει η πύλη και να ξεχυθουν.Είναι ενα βιβλίο που αξίζει να διαβάσει κανείς.

    chelpis

    Ένα βιβλίο με πολύ συναίσθημα που επικεντρώνεται στην αμοιβαία ανάγκη των ανθρώπων να δώσουν και να λάβουν βοήθεια. Αξίζει και μια δεύτερη ανάγνωση!


Δείτε κι αυτά
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα