Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Ημερολόγιο 2012: Αν δεν αλλάξουμε εμείς τον κόσμο, ποιος θα το κάνει;
Εκδόσεις : Αιώρα
Τιμή Web : € 11,00   (-10%)   € 9,90
Κατηγορία : Αστρονομία
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Με τίτλο "Αν δεν αλλάξουμε εμείς τον κόσμο, ποιος θα το κάνει;" οι εκδόσεις "Αιώρα" ετοίμασαν το νέο τους εβδομαδιαίο Ημερολόγιο για το 2012.

Η έκδοση αυτή απευθύνεται σε ανθρώπους που παρακολουθούν και νοιάζονται για όσα συμβαίνουν γύρω τους, που αντιλαμβάνονται ότι αποτελούν μέρος αυτού του κόσμου, μέρος των προβλημάτων του και γι' αυτό μέρος της λύσης τους. Ανθρώπους που οι μικρές καθημερινές τους ενέργειες έχουν ως γνώμονα τη δημιουργία ενός καλύτερου σήμερα για όλους.

Το ημερολόγιο του 2012, πέρα από τη χρηστική και λειτουργική του αξία:
- περιέχει xρήσιμες αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για θέματα όπως ανθρώπινα δικαιώματα, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόμηση ενέργειας και ανακύκλωση, βιώσιμες πόλεις, συνειδητό καταναλωτή κ.ά.
- παρουσιάζει σε σαλόνια πληροφορίες (π.χ. τι να τρώμε ανά εποχή), προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις (π.χ. πώς να εξοικονομήσετε ενέργεια), διασκεδάζει με κουίζ (π.χ. πόσα γνωρίζετε για τα ανθρώπινα δικαιώματα) και συνεγείρει το ενδιαφέρον του αναγνώστη.
- Σε κάθε κείμενο προτείνονται σχετικές ιστοσελίδες για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνώστη/χρήστη.

Το ημερολόγιο συμπληρώνεται από χρήσιμες πληροφορίες όπως τηλέφωνα ανάγκης, αργίες, συνοπτικό ημερολόγιο και πλάνο α΄ τετραμήνου του 2012, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των φορέων που σχετίζονται με τα θέματά του.


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα