Άμεσα διαθέσιμο

Αποστέλλεται εντός 2 εργάσιμων ημερών
   
Bookmark and Share
Μια Μορφή στο Παράθυρο - [Used]
Εκδόσεις : Λυχνάρι
Τιμή :       € 12,00
Κατηγορία : Αστυνομικά
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Τίτλος πρωοτύπου: "The Black Abbot"
Μετάφραση: Τσόχα-Μιστράκη Τζένη
Εκδοση:1982
Σελίδες:175
Μέτρια κατάσταση.
Κιτρινισμένα φύλλα.
Βιβλίο τσέπης.

Περιγραφή:
Ο εντιμότατος Ρίτσαρντ Φόλινγκτον Άλφροντ κόμης του Τσέλφορντ διακατέχεται από μια σφοδρή επιθυμία: να βρει το χαμένο θησαυρό σε χρυσάφι του σερ Ουώλτερ Χάιθ που είχαν μεταφέρει από την Ισπανία, την εποχή των Τυδώρ οι Φρεγάτες "Εσπεράνθα" και "Εσκοριάλ" αξίας διόμισυ εκατομμυρίων λιρών. Η ιστορία του θησαυρού μοιάζει με παραμύθι όμως υπάρχουν αδιάψευστα τεκμήρια που αποδεικνύουν την ύπαρξή του. Την ίδια αυτή φιλοδοξία φαίνεται να έχει και η χαριτωμένη και αδίστακτη μις Βέννερ που χρημάτισε παλαιότερα ιδιαίτερη γραμματέας του σερ Άλφορντ και που θα μετέλθει κάθε είδους σκοτεινό και παράνομο τέχνασμα προκειμένου να οικειοποιηθεί το θησαυρό. Σ' αυτό θα την βοηθήσει ο αξιότιμος κ. Φάμπιαν Γκίλντερ που το παιχνίδι του θα παραμείνει κρυφό ως τη στιγμή που θα αρχίσει να περιφέρεται κοντά σε μια περιοχή με αρχαιότητες και ταυτόχρονα θα φανερώσει τα αισθήματα του προς την Λέσλυ Τζιν ενα εξαιρετικά ομορφο κορίτσι.
Ετσι όταν ο αρχιφύλακας Πάτλερ της Σκώτλαντ Γυαρντ θα φτάσει στον Πύργο του Φόσσαγουέϊ θα έχει να αντιμετωπίσει το μυστήριο του κρυμμένου θησαυρού μια μορφή που εμφανίζεται κατά διαστήματα στην περιοχή του μεσαιωνικού Αββαείου και μια απόπειρα δολοφονίας.
Μέσα σε μια ατμόσφαιρα εφιαλτικών παραδοξοτήτων και αγωνίας ο πανέξυπνος αυτός αστυνομικός θα κατορθώσει να συναρμολογήσει τα παράξενα περιστατικά που συνθέτουν αυτή την ιστορία και να αποκαλύψει τελικά όλες τις πτυχές του μυστηρίου!