Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Τύποι και συναρτήσεις του ελληνικού Microsoft Excel 2010
Συγγραφέας :
 
Μεταφραστής : Κουτρούμπα Χρυσούλα Α.
Εκδόσεις : Γκιούρδας Μ.
Τιμή Web : € 55,00   (-10%)   € 49,50
Κατηγορία : Ελεύθερου Χρόνου
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ακολουθήστε τους τύπους του "Mr. Spreadsheet" για επιτυχία στο Excel. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι σχεδόν το 10 τοις εκατό των χρηστών του Excel κατανοούν πώς να δημιουργήσουν τους περισσότερους τύπους φύλλων εργασίας. Εάν γνωρίζετε ήδη τα βασικά του Excel, ο "Mr. Spreadsheet" John Walkenbach μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλά τους τύπους για να πετύχετε μεγαλύτερη λειτουργικότητα στο Excel.

Κατ' αρχήν, σας δείχνει ακριβώς τι είναι ένας τύπος, πώς να δημιουργήσετε έναν και τι μπορεί να κάνουν οι τύποι. Κατόπιν, θα μάθετε για την χρήση των συναρτήσεων στους τύπους σας. Τέλος θα εξερευνήσετε συγκεκριμένα είδη τύπων που μπορούν να σας βοηθήσουν σε πολλαπλά επίπεδα, όπως σε οικονομικούς τύπους και τύπους πίνακα.

Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε τύπους σε γραφήματα και συγκεντρωτικούς πίνακες, να διορθώνετε τους τύπους σας, να αναπτύσσετε προσαρμοσμένες συναρτήσεις και πολλά άλλα.


Το CD-ROM Περιλαμβάνει:
- Τα αρχεία βιβλίων εργασίας για όλα τα παραδείγματα στο βιβλίο

Αφήστε τον Mr. Spreadsheet να σας δείξει πώς να:
- Κατανοήσετε την νέα λειτουργικότητα στο Excel 2010 -Κατανοήσετε και χρησιμοποιήσετε τους διαφόρους τύπους αναζήτησης -Δημιουργήσετε οικονομικούς τύπους για δάνεια ή επενδύσεις -Εργαστείτε με τύπους για μορφοποίηση υπό όρους -Αναπτύξετε προσαρμοσμένες συναρτήσεις φύλλου εργασίας χρησιμοποιώντας VBA

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Mr. Spreadsheet στο spreadsheetpage.com