Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
C προγραμματισμός
Συγγραφείς :
 
Μεταφραστής : Μήλιος Αγαμέμνων
Εκδόσεις : Γκιούρδας Μ.
Τιμή Web : € 53,00   (-10%)   € 47,70
Κατηγορία : Ελεύθερου Χρόνου
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Η C είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού σε όλο τον κόσμο. Αυτή η νέα έκδοση του πιο δημοφιλούς βιβλίου για τη C παρουσιάζει τέσσερεις από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους προγραμματισμού των ημερών μας: διαδικαστικός, αντικειμένων, αντικειμενοστραφής και γενικός
προγραμματισμός.

"Το C Προγραμματισμός, πέμπτη έκδοση, συνεχίζει μια παράδοση υπεροχής. Το βιβλίο παρουσιάζει τη C με σαφήνεια και ακρίβεια, απευθύνεται σε αρχάριους προγραμματιστές και με έναν καλά οργανωμένο τρόπο αναπτύσσεται από απλές έννοιες ως την απόλυτη περιγραφή του συνόλου της γλώσσας. Γίνεται παρουσίαση όλων των πτυχών της γλώσσας, κάτι που καθιστά το βιβλίο πολύτιμο για έμπειρους προγραμματιστές επίσης. Μια προσθήκη στην πέμπτη έκδοση είναι ένα κεφάλαιο για τον προγραμματισμό παιχνιδιών με τη βοήθεια της βιβλιοθήκης Allegro, κάτι που θα ανοίξει την όρεξη σε πολλούς νέους προγραμματιστές. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εισαγωγικό βιβλίο και ένα εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς για τον προγραμματιστή της C."

Ray Seyfarth, Πανεπιστήμιο Southern Mississippi

Το C Προγραμματισμός, πέμπτη έκδοση, περιλαμβάνει νέα κεφάλαια που παρουσιάζουν το πρότυπο C99, τεχνικές ταξινόμησης και προγραμματισμό παιχνιδιών με τη βιβλιοθήκη Allegro C, καθώς και ένα παράρτημα για τον προγραμματισμό του παιχνιδιού Sudoku. Περιλαμβάνει μια εντελώς νέα ενότητα για τον Αντικειμενοστραφή προγραμματισμό στη C++, η οποία βασίζεται στο βιβλίο C++ Προγραμματισμός, πέμπτη έκδοση.