Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Οι ομάδες εργασίας των μαθητών στην εκπαίδευση
Εκδόσεις : Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε.
Τιμή Web : € 18,00   (-10%)   € 16,20
Κατηγορία : Εκπαίδευση
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Το παρόν δημοσίευμα πραγματεύεται ένα θέμα παλιό -αναδείχθηκε πριν από έναν αιώνα περίπου- αλλά και συγχρόνως επίκαιρο, ένα θέμα διαχρονικό και πολυπαραγοντικό, που αφορά άμεσα τις συνεργατικές δραστηριότητες και τις συνεργατικές μορφές διδασκαλίας και μάθησης στην εκπαίδευση γενικά, και στην εκπαιδευτική διαδικασία ειδικότερα. Αποβλέπει στην υπεύθυνη και
συστηματική ενημέρωση των διδασκόντων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων καθώς και των ιθυνόντων της επίσημης εκπαιδευτικής πολιτικής για τις κυριότερες πτυχές του υπό συζήτηση αντικειμένου, καταδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό και τη σπουδαιότητα του θέματος στον εκπαιδευτικό και κοινωνικό χώρο καθώς και στα διάφορα πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα μάθησης.
Αποσκοπεί στη συζήτηση και στην εφαρμογή αρχών και αξιών, όπως "αλληλεγγύη", "συλλογική σκέψη", "αλληλέγγυες ενέργειες" ανάμεσα στους μαθητές, ανάμεσα στα μέλη μιας κοινωνικής ομάδας, ανάμεσα στους πολίτες μιας κοινωνίας, όποιας κοινωνίας, δεδομένου ότι οι αρχές αυτές είναι αναγκαίες και απαραίτητες για την ύπαρξη και την εξέλιξή τους. Η εφαρμογή των συγκεκριμένων αρχών και αξιών επιτυγχάνεται και με τις ομάδες εργασίας των μαθητών, στις οποίες αναφέρεται το παρόν βιβλίο.


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα