Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Εισαγωγή στη γενετική
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Σταμούλη Α.Ε.
Τιμή Web : € 85,72   (-10%)   € 77,15
Κατηγορία : Επιστήμες Θετικές
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ο 21ος αιώνας έχει χαρακτηρισθεί ως αιώνας της Γενετικής. Τα επιτεύγματα της επιστήμης αυτής επηρεάζουν τα άτομα και τις κοινωνίες, αφού πολλά θέματα οικονομικού, κοινωνικού, πολιτικού, επιστημονικού και προσωπικού ενδιαφέροντος έχουν γενετική βάση. Η μελέτη λοιπόν της Γενετικής αφορά όχι μόνο στους γενετιστές, στους βιολόγους και στους γεωπόνους αλλά και σε όλα τα μέλη μιας σύγχρονης, σύνθετης και τεχνολογικής κοινωνίας.

Το βιβλίο του Καθηγητή Γενετικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχαήλ Λουκά, ανοίγει διάπλατα τις λεωφόρους της επιστήμης αυτής από τη γένεσή της μέχρι σήμερα. Με τρόπο απλό και κατανοητό αναλύονται δύσκολες γενετικές έννοιες, ενώ δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που τυχόν δημιουργούνται στον επιστήμονα, φοιτητή ή απλό αναγνώστη.

Το βιβλίο περιλαμβάνει δεκατέσσερα κεφάλαια και κοσμείται από 298 έγχρωμες φωτογραφίες και σχέδια. Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει έναν αριθμό προβλημάτων με τις αναλυτικές τους λύσεις όχι μόνο για την εμπέδωση της Θεωρίας αλλά γιατί έτσι καταδεικνύεται και η πρακτική άποψη μιας κατ’ εξοχήν εφηρμοσμένης επιστήμης. Στο τέλος του βιβλίου αποδίδεται στα ελληνικά η σχετική αγγλική ορολογία και ακολουθεί εκτεταμένη βιβλιογραφία.