Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Μανία Καταβρόχθισης
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Γκοβόστη
Τιμή :       € 7,50 Προσφορά
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Όταν οι ναυαγοσώστες φέρνουν έξω έναν τύπο που μοιάζει να έκανε βουτιά στη μηχανή του κιμά, τα πράγμτα αρχίζουν να σκουραίνουν. Κι όταν βγαίνουν και κάτι άλλα πτώματα στην παραλία να κάνουν παρέα στις γιαγιάδες και τα παιδάκια, τότε ο Αριστοτέλης «Σοκ» Σοκαρίδης, δύτης, ψαράς κι όποτε τύχει ιδιωτικός ντεντέκτιβ, καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.
Αλλά τα πτώματα δεν είναι το μόνο σάπιο που υπάρχει στην Κουάνζετ. Ποιά είναι εκείνα τα καλόπαιδα που προσπαθούν να στριμώξουν την Τίλι Τάλμποτ, για να την κάνουν να πουλήσει την κατασκήνωσή της, κι ώς που φτάνει το «δόντι τους στο δήμο και την πολιτεία; Και πόσο στραβός είναι ο δρόμος που χει πάρει ο νεαρός ξάδελφός του ο Αλεξ;
Όταν σκάει μύτη κι ένας φίλος απ' τα παλιά, ο Τζον Φλαγκ, πρώην κομάντο που τώρα κάνει περίεργες δουλειές για τη CIA, κι από κοντά του κάτι άλλα παλικάρια που κάνουν τη CIA να μοιάζει με ομάδα προσκόπων, το μπέρδεμα γίνεται πια τελείως... σουρεαλιστικό. Ως συνήθως, ο «Σοκ» βρίσκεται χωμένος στους μπελάδες μέχρι το λαιμό κι ακόμη παραπάνω. Μια λάθος κίνησή του μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια και να στείλει τον ίδιο να κάνει παρέα στα ψάρια. Πόσο ήσυχα κυλούν οι μέρες στην Κουάνζετ!