Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Κυνηγετική
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Μαλλιάρης Παιδεία
Τιμή Web : € 29,82   (-10%)   € 26,84
Κατηγορία : Τέχνες
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται με επιστημονική τεκμηρίωση και περιβαλλοντική ευαισθησία τα κυνηγετικά θέματα, με απόλυτη σαφήνεια και γνώση. Η έκδοση του έχει ως σκοπό την καλύτερη ενημέρωση όσων ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με το κυνήγι. Με σεβασμό στην πανίδα του τόπου μας, η «Κυνηγετική» περιγράφει μεθόδους και πρακτικές που αποφεύγουν τις υπερβολές που βλάπτουν το περιβάλλον, χωρίς όμως να μειώνουν την απόλαυση του κυνηγιού.

"Η "Κυνηγετική" είναι το πόνημα εκείνο που έλειπε από την κυνηγετική βιβλιογραφία.
Υπάρχουν βιβλία, άρθρα και μονογραφίες που πραγματεύονται με τον τρόπο τους το κυνήγι. Λεν υπάρχουν όμως τα συγγράμματα εκείνα που να εκθέτουν τα του κυνηγίου με τη σαφήνεια και την πληρότητα της "Κυνηγετικής" του Κώστα Αμπατζόγλου, του πονήματος πούμε τη σύγχρονη εγκυκλοπαιδική του υφή παρέχει γνώσεις και λύσεις για τα επιμέρους κυνηγετικά θέματα και όχι μόνον."
(Νίκος Μαϊλιάνης, Επίτιμος πρόεδρος ΣΤ' Κυν. Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης)

"Πρόκειται για την υπέροχη "Κυνηγετική" του Κώστα Αμπατζόγλου. Του βιβλίου που πραγματεύεται με σαφήνεια, επιδεξιότητα και επιστημονική τεκμηρίωση, τα του κυνηγίου, σε συνάρτηση με τα του περιβάλλοντος χώρου."
(Ιωάννης Χατζηπέτρου Ειδικός δασολόγος - βιολόγος)