Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Εργαστηριακές ασκήσεις βιοχημείας
Εκδόσεις : Ζήτη
Τιμή Web : € 28,62   (-10%)   € 25,76
Κατηγορία : Επιστήμες Θετικές
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Στόχος του βιβλίου Εργαστηριακές Ασκήσεις Βιοχημείας είναι η παρουσίαση μιας αντιπροσωπευτικής σειράς πειραμάτων βιοχημείας που συγκαταλέγονται σε ένα ευρύ φάσμα του τομέα αυτού.
Μέσω των πειραμάτων οι φοιτητές χημείας, βιολογίας, ιατρικής και βιοχημείας θα έρθουν σε επαφή με τις βασικές αρχές της βιοχημείας.

Ο σύγχρονος αυτός οδηγός περιλαμβάνει 20 διαφορετικές πειραματικές ενότητες και πάνω από 30 διαφορετικά πειράματα. Πειράματα που είναι σχεδιασμένα με στόχο ο φοιτητής να μπορεί να αναλύει και να εμβαθύνει τις γνώσεις του σε πολυδιάστατο επίπεδο. Η κάθε ενότητα περιλαμβάνει εισαγωγή στο αντικείμενο που μελετάται κάθε φορά, λεπτομερή θεωρία και εμβάθυνση στις αρχές και στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση του αντίστοιχου πειράματος, καθώς και παρουσίαση του θέματος με μια πιο γενική μορφή, δίνοντας τη δυνατότητα για περαιτέρω αναζήτηση και έρευνα.

Το πειραματικό μέρος είναι γραμμένο έτσι ώστε να βοηθά τόσο τους διδάσκοντες όσο και τους φοιτητές με λεπτομερή περιγραφή της πειραματικής διαδικασίας. Οι πειραματικές διαδικασίες συμβαδίζουν με τα πρότυπα που έχουν τεθεί από καθηγητές χημείας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και αναφέρονται σε δημοσιεύσεις διεθνούς κύρους περιοδικών και βιβλίων χημείας.