Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Η πρώτη μου εγκυκλο-παιδεία: Πώς γίνονται;
Συγγραφείς :
 
Μεταφραστής : Ματενίδης Μπάμπης
Εκδόσεις : Μαλλιάρης Παιδεία
Τιμή Web : € 15,98   (-10%)   € 14,38
Κατηγορία : Διακοσμητικά
Βαθμολογία :

Περιγραφή : "Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια: Πώς γίνονται;" είναι ένα βιβλίο γνώσης και ενημέρωσης για το πώς φτιάχνονται πράγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσιάζονται βήμα βήμα όλα τα στάδια παραγωγής καθημερινών πραγμάτων και προϊόντων, από μια σβήστρα έως το πετρέλαιο και τα παράγωγά του. Η πλούσια εικονογράφηση συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τα κείμενα για την πληρέστερη κατανόηση της διαδικασίας παραγωγής. Ακόμη το βιβλίο συνοδεύεται από γλωσσάρι για την καλύτερη κατανόηση των επιστημονικών όρων από τα παιδιά. Το βιβλίο, λόγω του εγκυκλοπαιδικού περιεχομένου του, αποτελεί επίσης ένα χρήσιμο βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς, αλλά και για τους γονείς, που θα μπορούν να δίνουν περισσότερες απαντήσεις στα καθημερινά ερωτήματα των παιδιών τους.

Στο βιβλίο αυτό θα μάθετε:
Πώς φτιάχνονται αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως:-Τα βιβλία - Τα cd - το παγωτό - τα ζυμαρικά- οι κιθάρες- οι τσίχλες -οι κηρομπογιές - οι μπάλες ποδοσφαίρου - η οδοντόκρεμα - τα παπούτσια Αλλά ακόμη και βιομηχανικά προϊόντα, όπως: - το γυαλί - το τσιμέντο - το πετρέλαιο - το καουτσούκ κ.ά.
Η διαδικασία για την παραγωγή αυτών των προϊόντων αλλά και δεκάδων άλλων, δίνεται με πολύ κατανοητό και ευχάριστο τρόπο στις σελίδες αυτού του βιβλίου, με την πολύχρωμη εικονογράφηση, που θα εντυπωσιάσει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών!