Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Τύραννος: Κινέας ο μισθοφόρος
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Μαλλιάρης Παιδεία
Τιμή Web : € 19,17   (-10%)   € 17,25
Κατηγορία : Λογοτεχνία Ξένη
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ιστορικό μυθιστόρημα, από έναν φιλέλληνα συγγραφέα, που μετά από συστηματική έρευνα ζωντανεύει με φανταστικές λεπτομέρειες και πιστότητα τα πολεμικά δρώμενα στην εποχή του Μέγα Αλέξανδρου, μια περίοδο βίαιη, αλλά ταυτόχρονα σημαντική για την ανθρώπινη ιστορία.

333 π.Χ., στο πλάι του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο Κινέας και το ελληνικό συμμαχικό ιππικό, του χάραζαν δρόμο μέσα από την περσική αυτοκρατορία και έβγαιναν νικητές, μέχρι που ο Αλέξανδρος τους αποδεσμεύει. Όταν ο Κινέας επιστρέφει στην Αθήνα, αντί για τιμές και επαίνους, μόνο καtάρες γεύεται και τελικά την εξορία.

Με σύντροφο μόνο το άλογό του, την πανοπλία του και τους φίλους του, ο Κινέας πουλά τη στρατιωτική του δεινότητα στον τύραννο της Ολβίας προκειμένου να εκπαιδεύσει το στρατό του. Μα σύντομα ο Κινέας έρχεται αντιμέτωπος με την επίθεση της πιο θανατηφόρας πολεμικής μηχανής που είχε ποτέ αντικρύσει ο κόσμος...

Ο συγγραφέας ασχολείται χρόνια με την ελληνική γραμματολογία και έχει γράψει περισσότερα από 10 βιβλία. Η τριλογία "Τύραννος" αποτελείται από άλλα δύο βιβλία.


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα