Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Technical English for Engineers
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Επίκεντρο
Τιμή Web : € 14,00   (-10%)   € 12,60
Κατηγορία : Επιστήμες Θετικές
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Μία πρωτοποριακή μέθοδος εξειδικευμένης εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας και ανάπτυξης δεξιοτήτων που αφορούν τεχνική ορολογία. Τα κεφάλαια του βιβλίου καλύπτουν θέματα κοινά σε όλους τους κλάδους της μηχανικής, συμπεριλαμβανομένης της μηχανολογίας, της μηχανικής περιβάλλοντος αλλά και της πληροφορικής.

Όλες οι απαιτούμενες για την διεκπεραίωση του έργου διαδικασίες και προφυλάξεις, τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες, τα περιβαλλοντικά προβλήματα και η αποτελεσματική χρήση της ενέργειας, η νανοτεχνολογία και ο μηχανολογικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη του Διαδικτύου και των μελλοντικών τεχνολογιών είναι κάποια από τα θέματα που αναλύονται στις ενότητες του βιβλίου μέσα από την εκμάθηση της αγγλικής. Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου συναπαρτίζεται από κείμενο, ορολογία, ερωτήσεις κατανόησης καθώς και ασκήσεις γραμματικής.

Η θεματολογία των κειμένων και οι ασκήσεις που τα συνοδεύουν καθιστούν το μάθημα σημαντικό βοήθημα για κάθε φοιτητή αλλά και επαγγελματία. Η εστίαση στην ορολογία συνδυάζεται με την πρακτική λεξιλογίου και γραμματικής και επιτρέπει στον αναγνώστη να εξοικειωθεί με την απαραίτητη πρακτική χρήση της τεχνικής γλώσσας.


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα