Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Νέος οικοδομικός κανονισμός Ν.Ο.Κ.
Εκδόσεις : Αρναούτη
Τιμή Web : € 65,00   (-10%)   € 58,50
Κατηγορία : Νομικά
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Το παρόν βιβλίο αποτελεί μία συνδυαστική μελέτη του δικαίου της δόμησης, όπως αυτό ισχύει σήμερα, ύστερα από την έκδοση των νόμων 4014/2011, περί αδειοδότησης έργων και ρύθμισης αυθαιρέτων, 4030/2011, περί έκδοσης αδειών δόμησης και 4067/2012, που αποτελεί και το Νέο Οικοδομικό Κανονισμό.

Αποτελείται από τρία κεφάλαια, σε καθένα από τα οποία παρατίθεται αυτούσιο το κείμενο του κάθε νόμου, πραγματοποιείται η ερμηνεία των επιμέρους διατάξεών τους και εκτίθενται τα σχετικά νομοθετήματα, εγκύκλιοι και υπουργικές αποφάσεις, που εκδόθηκαν ύστερα από αυτούς και κατ' εξουσιοδότησή τους. Γίνεται, ακόμη, μία συγκριτική παράθεση των δικαστικών αποφάσεων που εκδόθηκαν πριν από την έκδοση και ισχύ των υπό εξέταση στην παρούσα μελέτη νόμων, σε σχέση με το σήμερα ισχύον νομικό καθεστώς.

Στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί πολύτιμο και μοναδικό οδηγό για όλους τους επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφου ς, αλλά και δικηγόρους που ασχολούνται με τη δόμηση, τον πολεοδομικό σχεδιασμό και το πολεοδομικό δίκαιο.

Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι η συγγραφή του βιβλίου αυτού πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή της Ιωάννας Κανταρτζή, ασκούμενης δικηγόρου Αθηνών, καθώς και με τη συμμετοχή της Ιφιγένειας Λέντζα, δικηγόρου Αθηνών.

(Ανδρέας Δ. Παπαπετρόπουλος, από τον πρόλογο του βιβλίου)