Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Αφού τα πέρασε... πέρασαν
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Εκδόσεις Επιφανίου
Τιμή Web : € 21,30   (-10%)   € 19,17
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Πότε κλείνει οριστικά ο κύκλος της πρώτης αγάπης; Πότε εξαφανίζονται τα κατάλοιπά της και πόσο εύκολα αποδεσμεύεται κανείς από τα φαντάσματα και τις ερινύες του; Πόσο αλήθεια απέχει η τρέλα από τη λογική, όταν πάψει κανείς να ελπίζει στην ύπαρξη του Θεού;
Η Βικτώρια, γόνος ευκατάστατης οικογένειας, χωρίζει απρόσμενα από τον αρραβωνιαστικό της, όταν ανακαλύπτει ότι εκείνος είναι αμφισεξουαλικός. Την ίδια μέρα παθαίνει ένα αυτοκινητικό ατύχημα, το οποίο την αφήνει παράλυτη. Βρίσκει την ευκαιρία τότε να προσποιηθεί ότι πάσχει από αμνησία, σε μια προσπάθειά της να δοκιμάσει τις σχέσεις της με όλους τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τη ζωή της. Η μοίρα, ωστόσο, έχει άλλα σχέδια.
Βρίσκεται κλεισμένη σε μια ψυχιατρική κλινική χωρίς να έχει συναίσθηση του χώρου ή του χρόνου. Νομίζει ότι μακριά από την οικογένειά της, θα καταφέρει να βρει τον εαυτό της. Τότε όμως είναι που τον χάνει πραγματικά μέσα σ' ένα φανταστικό κόσμο που πλάθει το κουρασμένο της μυαλό. Αγνοεί το γεγονός ότι έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί κι ότι ο μοναδικός άντρας που αγάπησε αληθινά, δεν την έχει εγκαταλείψει ποτέ.
Μια ιστορία για μια νεαρή κοπέλα που η μοίρα την έκανε θύμα του παιγνιδιού το οποίο η ίδια είχε στήσει. Ένα ταξίδι μιας ψυχής που αναζητά απεγνωσμένα τρόπο να ενωθεί ξανά με το σώμα και την υπόστασή της.