Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Το κορίτσι της Δωδώνης
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Λεξίτυπον
Τιμή Web : € 15,00   (-10%)   € 13,50
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ο Αλέξανδρος και η Άννα, συνετοί, σοβαροί και αριστούχοι μαθητές της επαρχίας, χαράσσουν με αποφασιστικότητα το μέλλον τους αρχίζοντας από τον σπουδαίο στόχο που έχει βάλει να σπουδάσουν στο Πολυτεχνείο της Αθήνας και την Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων.

Οι δυσκολίες πολλές, οι προκλήσεις πολλές, οι βοήθειες ελάχιστες έως μηδενικές, αλλά η ισχυρή θέληση, η επιμονή και η μεθοδικότητά τους, τους βοηθούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και χωρίς να παραλείψουν την άθληση και τη συμμετοχή τους στα δρώμενα των νέων της μικρής κοινωνίας, πετυχαίνουν το στόχο τους.

Η τελευταία σχολική περίοδος των νέων με την έντονη επιθυμία για μάθηση και σπουδές σε Πανεπιστήμια, οι ίδιες οι σπουδές, ο στρατός, οι πρώτες εργασιακές εμπειρίες και φυσικά η ξεχειλίζουσα ερωτική διάθεση, είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο έχει κεντηθεί το πλάνο αυτού του βιβλίου.

Ερωτικές περιπέτειες με πικάντικες καταστάσεις δοσμένες με χιούμορ, σηματοδοτούν γενικότερα μηνύματα και προσφέρουν χαρά και τέρψη διαβάζοντάς τες.

Δεν λείπει και ο μεγάλος έρωτας. Ξεκίνησε από το σχολείο και κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών.

Οι φυσικές ομορφιές του Μετσόβου και της χαράδρας του βίκου πλαισιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές του μεγάλου αυτού έρωτα.


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα