Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Έχετε 9 κοινούς φίλους
Εκδόσεις : Γαβριηλίδης
Τιμή Web : € 16,00   (-10%)   € 14,40
Βαθμολογία :

Περιγραφή : [...] Ο Jane L. έκανε τώρα επικόλληση το αρχείο κειμένου στον τοίχο του κι έπειτα έδωσε εντολή για "Δημοσίευση" στον ιστότοπο. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, το σύστημα τον ενημέρωσε ότι η ανάρτηση του ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δίχως να χάσει πολύτιμο χρόνο, πάτησε το πλήκτρο "Ρυθμίσεις ασφαλείας", επιλέγοντας "Απενεργοποίηση του λογαριασμού".

"Είστε σίγουρος;" τον ρώτησε ειρωνικά ο υπολογιστής του κι εκείνος έκανε κλικ στο "Ναι προς το παρόν. Ίσως επιστρέψω". Έπειτα χτύπησε αποφασιστικά την εντολή "Αποσύνδεση" χωρίς να συναινέσει σε οποιαδήποτε αποθήκευση του ζητήθηκε από την κεντρική μνήμη. Το μυστικό του ήταν πια ασφαλές. Έστρεψε αργά το βλέμμα του προς το δρόμο, κοιτάζοντας μέσα από το νοτισμένο τζάμι.

Ψιχάλιζε. Απέναντι, στη διάβαση για τους πεζούς, μαζί με κάνα - δυο ακόμα αμίλητους περαστικούς, η Stella K. περίμενε το φανάρι υπομονετικά ν' ανάψει πράσινο για να περάσει.

Ο Jane L. έβγαλε προσεκτικά το περίστροφο από το μικρό ταξιδιωτικό τσαντάκι και το ακούμπησε κάτω από το τραπέζι, ανάμεσα στα γόνατα του. Ύστερα κάρφωσε τα μάτια στη διασταύρωση και κράτησε την αναπνοή του [...]