Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Τεχνικό σχέδιο με AutoCAD
Εκδόσεις : Δίσιγμα
Τιμή Web : € 45,00   (-10%)   € 40,50
Κατηγορία : Ελεύθερου Χρόνου
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, μαθητές Τεχνικών Λυκείων, καταρτιζόμενους ΙΕΚ και δια βίου μάθησης, καθώς και σε Μηχανικούς ή σχεδιαστές που θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, δημιουργώντας τα σχέδιά τους στο δημοφιλές πρόγραμμα AutoCAD.

Το βιβλίο δεν είναι ένα ακόμη εγχειρίδιο που αναφέρει όλες τις εντολές και τις δυνατότητες της εφαρμογής. Ο στόχος του είναι να μάθει στο σπουδαστή, στο μαθητή ή στον μηχανικό να σχεδιάζει άμεσα, χωρίς την πρόσληψη όλων των γνώσεων ενός πολυσέλιδου εγχειριδίου. Για το σκοπό, αυτό προχωρά μεθοδικά και με απλά μαθήματα να καλύψει μια αντιπροσωπευτική γκάμα αρχιτεκτονικών, μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και άλλων τύπων σχεδίων. Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα, ο αναγνώστης αποκτά τις απαιτούμενες γνώσεις και ικανότητες να υλοποιεί ολοκληρωμένες σχεδιαστικές λύσεις της ειδικότητάς του.

Στόχος του βιβλίου είναι να αποκτήσει ο αναγνώστης την ικανότητα να σχεδιάζει, να τροποποιεί και να διαχειρίζεται μέσω του AutoCAD τους παρακάτω τύπους τεχνικού σχεδίου:

- Μηχανολογικό (κατασκευαστικό, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις)
- Αρχιτεκτονικό (κατόψεις, τομές και εξοπλισμός κτιρίων)
- Ηλεκτρολογικό (κατόψεις, τομές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις

Σε κάθε μια από τις προηγούμενες τρείς ενότητες, περιλαμβάνεται μια ειδική σειρά μαθημάτων που καλύπτει τους τύπους του τεχνικού σχεδίου που αναφέρθηκαν. Η διδασκαλία αναπτύσσεται μέσω απλών μαθημάτων και μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων.


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα