Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Hombre: Το μονοπάτι του λύκου
Συγγραφέας :
 
Μεταφραστής : Τσιάρας Ηλίας
Εκδόσεις : Anubis
Τιμή Web : € 13,90   (-10%)   € 12,51
Κατηγορία : Τέχνες
Βαθμολογία :

Περιγραφή : ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: ΝΕΚΡΟΣ Ή ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

Προτού ακόμη το πρόσωπό του εμφανιστεί σε μια αφίσα επικηρυγμένων με τις κατηγορίες για φόνο, ληστεία και εμπρησμό, ο Μπάλτιμορ Ο' Χάρα εγκαταλείπει την πατρίδα του, τη Νέα Ορλεάνη. Δραπετεύει μέσα στη νύχτα με προορισμό την απέραντη ερημιά της Άγριας Δύσης, όπου τα χνάρια του σύντομα χάνονται.

Ο πράκτορας της Πίνκερτον Ρόνεγκαλ Ντώσον λαμβάνει την εντολή να φέρει τον επικηρυγμένο φυγά ενώπιον της δικαιοσύνης. Κατά τη διάρκεια των ανελέητων συνοριακών μαχών στις οποίες πήρε μέρος, ο Ντώσον έγινε ένας έμπειρος ιχνηλάτης. Είναι ο πλέον κατάλληλος να καταδιώξει το θρυλικό περιπλανώμενο που είναι πλέον γνωστός απλώς με το προσωνύμιο Όμπρε.

Τώρα, οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια δραματική αναμέτρηση. Και οι δύο είναι μαχητές: ο ένας επιβάλλει το νόμο, ο άλλος πολεμά για την ελευθερία. Και οι δύο βαδίζουν στο μονοπάτι του Λύκου - μια πορεία που θα τους οδηγήσει στον κοινό τους προορισμό.

Το "Hombre", που φέρει την υπογραφή των καταξιωμένων δημιουργών Peter Wiechmann και Rafael Mendez, δημοσιεύτηκε αρχικά σε συνέχειες στο περιοδικό YPS, ενώ περιλαμβάνει σελίδες με έξτρα υλικό για τη ζωή και το θάνατο στην Άγρια Δύση.