Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Διεθνείς επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα
Συγγραφείς :
 
Εκδόσεις : Τζιόλα
Τιμή Web : € 100,00   (-10%)   € 90,00
Κατηγορία : Management
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Με την ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων, πραγματικών εταιρειών, πραγματικών γεγονότων και ζητημάτων, και με έμφαση τόσο στην κουλτούρα όσο και στις αναδυόμενες αγορές, το νέο βιβλίο "Διεθνείς επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα" καθίσταται ένα κατάλληλο και εύχρηστο εργαλείο στα χέρια των φοιτητών αλλά και των καθηγητών. Είναι έτοιμοι οι μαθητές σας να λειτουργήσουν στη νέα διεθνή αγορά; Κατανοούν πώς οι παραδοσιακές επιχειρηματικές λειτουργίες επηρεάζονται από την κουλτούρα, τη γεωγραφία, και την τεχνολογία; Κατανοούν την αυξανόμενη σημασία των αναδυόμενων αγορών όπως είναι η Κίνα και η Ινδία; Οι καθηγητές Griffin και Pustay δείχνουν τον τρόπο στην τελευταία έκδοση του καινοτόμου βιβλίου τους!
Στην έκτη έκδοση του διεθνώς δημοφιλούς βιβλίου τους, ο Ricky W. Griffin και ο Michael W. Pustay επεξηγούν πώς πρέπει να λειτουργούν τα επιτυχημένα διευθυντικά στελέχη σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Το βιβλίο "Διεθνής επιχειρηματική δραστηριότητα" είναι γεμάτο με σύγχρονα παραδείγματα που αντανακλούν τη δυναμικότητα του πεδίου των διεθνών αγορών. Αυτό το εύχρηστο βιβλίο προσφέρει μια διευθυντική προσέγγιση στις διεθνείς επιχειρήσεις με έμφαση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων στις αναδυόμενες αγορές και στις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες.
Οι συγγραφείς Ricky Griffin και Mike Pustay ενθαρρύνουν τους φοιτητές να αποκτήσουν 'πολιτιστική παιδεία' για τις διεθνείς αγορές, προμηθεύοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να μπορούν να συνομιλούν με διευθυντικά στελέχη από μια γαλλική πολυεθνική εταιρεία ή να κατανοούν και να αναλύουν τον αντίκτυπο των εμπορικών διαπραγματεύσεων με το Μεξικό στους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους. Ο Griffin και ο Pustay παρέχουν επίσης τα θεμέλια για την σε βάθος κατανόηση της αυξανόμενης σημασίας των αναδυόμενων αγορών, ιδίως την Κίνα και την Ινδία. Το θέμα των αναδυόμενων αγορών εισάγεται κατά κύριο λόγο στο Κεφάλαιο Ι, ενώ επανέρχεται στα επόμενα κεφάλαια όπου κρίνεται σκόπιμο. Επίσης διεξοδικά αναλύονται πολυάριθμες μελέτες περιπτώσεων, ενώ ερωτήσεις και ασκήσεις παρέχονται στο τέλος κάθε κεφαλαίου. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα