Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Θερμοδυναμική για μηχανικούς
Συγγραφείς :
 
Μεταφραστής : Τσιακάρας Παναγιώτης Ε.
Εκδόσεις : Τζιόλα
Τιμή Web : € 124,00   (-10%)   € 111,60
Κατηγορία : Φυσική
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Η 7η έκδοση του ευπώλητου "Θερμοδυναμική για Μηχανικούς" ωθεί τους φοιτητές προς μια ξεκάθαρη κατανόηση και εμπέδωση των βασικών αρχών της Θερμοδυναμικής. Το βιβλίο "μιλάει απευθείας" στους μηχανικούς του αύριο, με έναν απλό, κατανοητό, αλλά και ακριβή τρόπο, ο οποίος ενθαρρύνει τη δημιουργική σκέψη και διαβάζεται με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό από τους φοιτητές όλου του κόσμου.

Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει:
- Μια εισαγωγή του Πρώτου Νόμου της Θερμοδυναμικής, σε πρώιμο στάδιο, κάτι που βοηθάει στην αντίληψη εννοιών όπως η ενέργεια, οι μηχανισμοί μεταφοράς θερμότητας, η έννοια της αρχής διατήρησης της ενέργειας, των οικονομικοον χαρακτηριστικών της Θερμοδυναμικής, καθώς και της απόδοσης μετατροπής μεταξύ διάφορων μορφών ενέργειας.
- Περισσότερα από 400 νέα προβλήματα και ασκήσεις, με τα οποία επεκτείνεται περαιτέρω η ήδη μεγάλη και διαφοροποιημένη συλλογή προβλημάτων.
- Έμφαση στην φυσική διαίσθηση, ώστε να βοηθηθούν οι φοιτητές στην ανάπτυξη των υποκειμένων φυσικών μηχανισμών και στην εμπέδωση ολοκληριομένων λύσεων για πρακτικά προβλήματα, τα οποία ένας μηχανικός θα συναντήσει στην σταδιοδρομία του.


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα