Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Γραφικά υπολογιστών με OpenGL
Συγγραφείς :
 
Μεταφραστής : Σίσιας Γεώργιος
Εκδόσεις : Τζιόλα
Τιμή Web : € 127,96   (-10%)   € 115,16
Κατηγορία : Ελεύθερου Χρόνου
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Στην τρίτη έκδοση του βιβλίου παρουσιάζονται οι βασικές αρχές σχεδίασης, χρήσης και κατανόησης των υπολογιστικών συστημάτων των γραφικών και των εφαρμογών τους, μαζί με προγραμματιστικά παραδείγματα σε OpenGL. Γίνεται εκτενής συζήτηση τόσο του λογισμικού όσο και του υλικού μέρους των συστημάτων των γραφικών, ενώ χρησιμοποιείται μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των εννοιών των δισδιάστατων και των τρισδιάστατων γραφικών. Οι συγγραφείς, χωρίς να υποθέτουν την ύπαρξη υπόβαθρου στα γραφικά υπολογιστών, αναπτύσσουν τις θεμελιώδεις έννοιες για να δείξουν πώς δημιουργούνται γραφικά απλά όσο μερικές γραμμές, αλλά και ιδιαίτερα πολύπλοκες φωτορεαλιστικές σκηνές.

Κυρία νέα χαρακτηριστικά:
- Παρέχει ολοκληρωμένες και εκτενείς επεξηγήσεις της κύριας βιβλιοθήκης προγραμματισμού γραφικών της OpenGL και των βοηθητικών βιβλιοθηκών GLU και GLUT
- Συμπεριλαμβάνει ένα εκτενές σύνολο περισσότερων των 100 προγραμματιστικών παραδειγμάτων για τη χρήση των συναρτήσεων της OpenGL.
- Παρουσιάζει προγραμματιστικά παραδείγματα, παραθέτοντας τον κώδικα περισσότερων των 20 ολοκληρωμένων προγραμμάτων σε C++.
- Συνδυάζει τις συζητήσεις των τρισδιάστατων και δισδιάστατων μεθόδων των γραφικών των υπολογιστών.
- Συμπεριλαμβάνει τις πρόσφατες εξελίξεις στις τεχνικές γραφικών και στις εφαρμογές τους.


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα