Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Συστήματα επικοινωνιών με οπτικές ίνες
Συγγραφέας :
 
Μεταφραστής : Κορτσοβίτης Δημήτριος
Εκδόσεις : Τζιόλα
Τιμή Web : € 58,00   (-10%)   € 52,20
Κατηγορία : Management
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Από την απελευθέρωση της προηγούμενης έκδοσης αυτού του αποδεδειγμένου μπεστ-σέλερ, τα συστήματα επικοινωνίας οπτικών ινών [FOCS] έχουν φέρει επανάσταση στη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, και λόγω των πλεονεκτημάτων που έχουν πάνω στην ηλεκτρική μετάδοση, έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τα σύρματα επικοινωνίας χαλκού. Τώρα, η τέταρτη έκδοση συνεχίζει την παράδοση αυτής της αξιόπιστης πηγής που παρέχει την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη FOCS με την ενσωμάτωση των πρόσφατων εξελίξεων στον τομέα, δίνοντας έμφαση τόσο στην φυσική κατανόηση όσο και στα τεχνικά ζητήματα.

Υπάρχουν δύο νέα κεφάλαια: το ένα αφορά τις προηγμένες μορφές διαφοροποίησης (όπως DPSK, QPSK, και QAM) που χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για τη βελτίωση της φασματικής απόδοσης των WDM οπτικών συστημάτων. Το άλλο εστιάζεται σε νέες τεχνικές όπως την πλήρως οπτική αναγέννηση που είναι υπό ανάπτυξη και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον στα συστήματα επικοινωνίας. Όλα τα άλλα κεφάλαια έχουν ενημερωθεί, και το υλικό έχει αναδιαρθρωθεί ώστε να είναι καλύτερο για μια διδασκαλία δύο εξαμήνων στις οπτικές επικοινωνίες.

Οι φοιτητές και οι ερευνητές θα επωφεληθούν από την εκτεταμένη παιδαγωγική ενίσχυση, συμπεριλαμβανομένων:
- Εκτενείς λίστες αναφοράς για κάθε κεφάλαιο
- Μια έρευνα του πρόσφατου ερευνητικού υλικού για κάθε θέμα
- Σχετικά στο τέλος του κεφαλαίου προβλήματα πρακτικής για τους εκπαιδευτές και τους μαθητές
- Ένα εγχειρίδιο λύσεων διαθέσιμο στους εκπαιδευτές, κατόπιν αιτήματος
- Ένα από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή λογισμικά στο συνοδευτικό CD,το οποίο οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να σχεδιάσουν από σημείo σε σημείo οπτικές συνδέσεις κ.ά., καθώς και πρόσθετα προβλήματα για κάθε κεφάλαιο.

Χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο ως ένα εγχειρίδιο σε πολλά πανεπιστήμια, τα συστήματα επικοινωνιών οπτικών ινών προορίζονται κυρίως για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές των οπτικών ινών επικοινωνιών. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή για προπτυχιακά μαθήματα σε ανώτερο επίπεδο, καθώς και μία απαραίτητη επαγγελματική πηγή αναφοράς για μηχανικούς και τεχνικούς στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των επιστημόνων που εργάζονται στους τομείς των οπτικών ινών και οπτικών επικοινωνιών.