Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Δεύτερο κοινό σεμινάριο συνταγματικού δικαίου
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Τιμή : € 22,00     
Κατηγορία : Νομικά
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Το κοινό σεμινάριο Συνταγματικού Δικαίου των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων των Νομικών Τμημάτων Αθηνών και Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι δημιουργεί παράδοση. Η παράδοση άρχισε στις 20 Μαρτίου 2009 στην Λίμνη Πλαστήρα και οι εργασίες που παρουσιάσθηκαν εκεί ήδη κυκλοφορούν σε τόμο. Τώρα κρατάτε στα χέρια σας τον τόμο με τις εργασίες του δεύτερου κοινού σεμιναρίου των Προγραμμάτων μας, που έγινε στις 12 Μαρτίου 2010 στους Κορυσχάδες της Ευρυτανίας, λίγο έξω από το Καρπενήσι, ενώ το τρίτο σεμινάριο προσδιορίσθηκε για τις 24 Μαρτίου 2011, στον Βόλο.
Όπως και στο σεμινάριο του 2009, τους εισηγητές και τα θέματα του παρόντος τόμου επέλεξαν, από τον ευρύτερο κύκλο της διδασκόμενης ύλης, οι διδάσκοντες Συνταγματικό Δίκαιο στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα των δύο Τμημάτων. Θα προσπαθήσουμε ώστε στο μέλλον το κοινό σεμινάριο να αρχίσει να αποκτά αυτοτέλεια έναντι της διδασκόμενης ύλης και το αντικείμενό του, στο πλαίσιο πάντοτε του Συνταγματικού Δικαίου, να προσδιορίζεται από τα ενδιαφέροντα και να προκύπτει από τις συζητήσεις των φοιτητών των δύο Προγραμμάτων.
Στον παρόντα τόμο συνέπραξαν δώδεκα φοιτητές, οι Νατάσα Αθανασιάδου (αυτή τη φορά ως δευτεροετής φοιτήτρια του Προγράμματός της), Γιώργος Γεωργόπουλος, Αλίκη Γκερλιώτη, Μαρία- Αθηνά Καπαρδέλη, Παναγιώτα Κιορτσή, Σταυρούλα Κουστένη, Κασσιανή Μανωλάκογλου, Στέργιος Μαρτίνοβιτς, Μαργαρίτα Παναγοπούλου, Φωτεινή Σαραντοπούλου, Ευγενία Τζουρτζουκλή, Αγγελική Τσιάπρα.