Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Stories of Princes and Princesses
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Εκδόσεις Πατάκη
Τιμή Web : € 12,01   (-10%)   € 10,81
Κατηγορία : Λογοτεχνία Ξένη
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Princes and princesses go together like sea and sand. But what if you're the world's clumsiest prince? Or the smelliest? Or you're a princess who doesn't want to get married? Then things get a little difficult.

Οι πρίγκιπες με τις πριγκίπισσες ταιριάζουν όπως η θάλασσα με την άμμο. Αλλά τι γίνεται όταν είσαι ο πιο αδέξιος πρίγκιπας παγκοσμίως; Ή ο πιο βρομερός; Ή αν είσαι πριγκίπισσα που δε θέλει να παντρευτεί; Τότε τα πράγματα γίνονται λίγο δύσκολα!

Στη σειρά αυτή οι μικροί μαθητές θα απολαύσουν συναρπαστικές ιστορίες σε πρωτότυπη αγγλική γλώσσα γραμμένες ή διασκευασμένες από Άγγλους συγγραφείς των εκδόσεων USBORNE και προσαρμοσμένες στο επίπεδο των Ελλήνων μαθητών.

Το πρώτο επίπεδο (8+) απευθύνεται σε παιδιά που έχουν διδαχθεί τα αγγλικά για 2-3 χρόνια, ενώ το δεύτερο επίπεδο (9+) σε παιδιά που έχουν διδαχθεί τα αγγλικά για 3-4 χρόνια.

Ένα γλωσσάρι ενσωματωμένο στο βιβλίο δίνει τη μετάφραση των φράσεων και λέξεων-κλειδιών, ενώ στο συνοδευτικό Audio-CD Άγγλοι ηθοποιοί διαβάζουν τα κείμενα. Έτσι ο Έλληνας μαθητής συνηθίζει στην αυθεντική αγγλική προφορά.