Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Δομές δεδομένων και αλγόριθμοι
Συγγραφέας :
 
Μεταφραστής : Κοντογιάννης Κωστής
Εκδόσεις : Πεδίο
Τιμή Web : € 79,90   (-10%)   € 71,91
Κατηγορία : Ελεύθερου Χρόνου
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ένα τεχνικό βιβλίο το οποίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος τις αρχές των δομών δεδομένων και της αντικειμενοστρεφούς σχεδίασης συστημάτων.

Σε αυτό το βιβλίο αναφοράς ο συγγραφέας Bruno Preiss αποτυπώνει την πολυετή εμπειρία του στο πεδίο των συστημάτων λογισμικού και παρουσιάζει τις θεμελιώδεις αρχές των δομών δεδομένων και των αλγορίθμων χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού C++. Το χαρακτηριστικό αυτού του τόμου είναι ότι δεν περιορίζεται στην παρουσίαση μερικών τυπικών εισαγωγικών δομών και εννοιών, αλλά καλύπτει σε βάθος ένα μεγάλο εύρος δομών και αλγορίθμων που θα συναντήσει ένας επιστήμονας της πληροφορικής κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής. Η παρουσίαση της ύλης γίνεται με εκπαιδευτικό και δομημένο τρόπο, με τη χρήση σχεδιαστικών μορφημάτων και μιας ιεραρχίας κλάσεων η οποία εμπλουτίζεται και επαυξάνεται κατάλληλα σε κάθε κεφάλαιο.

Τα βασικά στοιχεία αυτής της έκδοσης

- Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των δομών σε ένα κοινό περιβάλλον πλαίσιο C++ κλάσεων αποτυπώνει με ακρίβεια τις σχέσεις ανάμεσα στις διαφορετικές δομές δεδομένων
- Η εκτεταμένη χρήση αρχών αντικειμενοστρεφούς σχεδίασης και Τεχνολογίας Λογισμικού επιτρέπει στον αναγνώστη να μυηθεί σε έναν παραγωγικό τρόπο σκέψης όσον αφορά τη σχεδίαση και ανάπτυξη λογισμικού.
- Η λεπτομερής ανάλυση και επεξήγηση της σχεδίασης και υλοποίησης του πηγαίου κώδικα κάθε δομής αποκαλύπτει το σκεπτικό που υποστηρίζει κάθε συγκεκριμένη σχεδιαστική απόφαση.
- Η κατάλληλη εισαγωγή σε απαραίτητες μαθηματικές έννοιες παρέχει το θεωρητικό υπόβαθρο για τη σε βάθος τεχνική ανάλυση των χαρακτηριστικών της κάθε δομής.
- Η διαδικτυακή πύλη του βιβλίου παρέχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υλικό διδασκαλίας, καθώς και σε όλο τον πηγαίο κώδικα ο οποίος παρουσιάζεται σε αυτό τον τόμο.