Άμεσα διαθέσιμο

Αποστέλλεται εντός 2 εργάσιμων ημερών
   
Bookmark and Share
Ποιος Είναι ο Λύντον Τζόνσον - [Used]
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Πεχλιβανίδης
Τιμή :       € 14,90
Κατηγορία : Πολιτική
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Τίτλος Πρωτοτύπου: "The Lyndon Johnson Story"
Μετάφραση:Καζαντζή Βασ. Λ.
Εκδοση:1964
Σελίδες:230
Διστάσεις:12Χ19εκ.
Καλή κατάσταση.
Ελάχιστα κιτρινισμένα φύλλα.

Περιγραφή:
Ο Πρόεδρος Κέννεντυ ήθελε συνυποψήφιο τον Λύντον Τζόνσον, γιατί, όπως εξήγησε στον ανταποκριτή Ιωσήφ Αλσοπ, "ο Τζόνσον είναι ο πιο ικανός πολιτικός που γνωρίζω, και πραγματικά δείχνει για τη χώρα του τη φροντίδα, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι, που πρέπει να δείχνει ένας Πρόεδρος".
Όταν ο Κέννεντυ δολοφονήθηκε, ένα τεράστιας σημασίας μέρος της κληρονομιάς που άφησε στους Αμερικανούς ήταν ο διάδοχος του.
Το βιβλίο αυτό, μια εμπεριστατωμένη αφήγηση για το πως δημιουργήθηκε ο άνθρωπος που είναι σήμερα ο 36ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, εξιστορεί τις δυνάμεις που διαμόρφωσαν την προσωπικότητα του η οποία τον οδήγησε, από νέο ακόμα, στην πολιτική σταδιοδρομία, με αποκορύφωμα την άνοδο του στο πιο δυνατό και υπεύθυνο αξιώμα του Αμερικανικού Έθνους, ίσως και ολόκληρου του κόσμου.
Ο Μπουθ Μόνεϋ, συγγραφέας και δημοσιογράφος από δεκαεπτά ετών, γνωρίζει τον πρόεδρο Τζόνσον από το 1952. Για έξι χρόνια, όταν ο πρόεδρος ήταν ακόμα γερουσιαστής, ο Μπουθ Μόνεϋ εργαζόνταν ως βοηθός του. Το βιβλίο "Ποιός είναι ο Λύντον Τζόνσον" αποτελεί έκδοση με προσθήκες και βελτιώσεις μιας προηγούμενης βιογραφίας που είχε κυκλοφορήσει το 1956 από τον ίδιο συγγραφέα.