Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Εισαγωγή στην παραμετρική σχεδίαση Creo Parametric
Εκδόσεις : Εκδόσεις Φυλάτος
Τιμή Web : € 49,00   (-10%)   € 44,10
Κατηγορία : Ελεύθερου Χρόνου
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Το Creo Parametric είναι ένα παραμετρικό πρόγραμμα βιομηχανικού σχεδιασμού το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από επαγγελματίες σχεδιαστές, μηχανικούς, φοιτητές και καθηγητές. Καθώς το πρόγραμμα είναι αρκετά σύνθετο, η πλήρης κατανόηση κάθε εντολής και εργαλείου που προσφέρει θα απαιτούσε μια μακρόχρονη προσπάθεια από τον αναγνώστη. Σκοπός του βιβλίου δεν είναι η πλήρης και εκτενής ανάλυση όλων των διαθέσιμων εντολών και δυνατοτήτων του Creo Parametric. Σκοπός μας είναι η γρήγορη και εύκολη κατανόηση των βασικότερων εντολών του προγράμματος που θα βοηθήσουν τον αναγνώστη να αποκτήσει τις σωστές βάσεις για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο σχεδιασμού.
Για την καλύτερη κατανόηση των εργαλείων και εντολών του Creo Parametric, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να διαβαστούν όλα τα κεφάλαια με τη συγκεκριμένη σειρά, καθώς υπάρχει μια συνέχεια και μια αλληλουχία μεταξύ τους.

Στο site www.interactivelearning.eu μπορείτε να παρακολουθήσετε πληθώρα από video tutorials ανά κεφάλαιο που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη θεωρία του βιβλίου, όπως επίσης και να βρείτε και να κατεβάσετε όλα τα απαραίτητα αρχεία (στερεά) προκειμένου να ακολουθήσετε τα παραδείγματα, tutorials και video tutorials του βιβλίου.
Στην αρχή του κάθε κεφαλαίου υπάρχει μια ενότητα που περιγράφει το γραφικό περιβάλλον των εντολών στις οποίες αναφέρεται. Έπειτα ακολουθούν οι ενότητες που αναλύουν τις εντολές αυτές και τη χρήση τους. Στη συνέχεια υπάρχει μια ενότητα που περιέχει λύσεις που προτείνουμε σε πιθανά προβλήματα που παρουσιάζονται κατά τη χρήση των εντολών και τέλος, θα βρείτε ένα ή παραπάνω βοηθητικά tutorials.