Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Στη γαλάζια ηχώ του μέλλοντος χρόνου
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Δρόμων
Τιμή Web : € 10,60   (-10%)   € 9,54
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Πολλές φορές τα συναισθήματα και οι σκέψεις είτε πραγματικότητας είτε αλληγορίας που σου δημιουργούνται από τη Φύση, την παρατήρηση της, τις εικόνες της και τις λειτουργίες της, είναι τόσο καθοριστικά έντονα μέσα σου, επιβλητικά τολμώ να πω, που έχεις την ανάγκη να τα ερμηνεύσεις, να τα εκφράσεις και κυρίως να τα μοιραστείς, γιατί νιώθεις ευλογημένος που σου έχουν γενναιόδωρα δοθεί και αποκαλυφθεί.
Αφήνομαι στη Φύση να με διδάξει και μέσα από τη διαδικασία της ενδοσκόπησης και της αυτοκριτικής, αρχίζω να σκέφτομαι πως θα μπορέσω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, για να προσφέρω σε μένα, στη Ζωή και στους άλλους. Αυτό έγινε συνείδηση και ανάγκη.
Ακριβώς αυτές οι ανάγκες μου κατέληξαν μοιραία στη γραπτή έκφραση, που ως στοχαστική και εκφραστική "εξομολόγηση" με ώθησαν να γράφω αυτό το βιβλίο.
Ουσιαστικά αντιγράφω παραδειγματικά τη Φύση για να ερμηνεύσω τον εαυτό μου, τη Ζωή, το παρελθόν, το παρόν, τον Έρωτα και την πολυποικιλότητα των ανθρώπων και των συναισθημάτων, αναμένοντας το προσωπικό και συνολικό Μελλοντικό ποθούμενο στην πράξη".


 
Βιβλία από τον ίδιο συγγραφέα