Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Δίκαιο υγείας, επιχειρήσεις υγείας, αισθητικής και κοσμητολογίας
Εκδόσεις : University Studio Press
Τιμή Web : € 24,00   (-10%)   € 21,60
Κατηγορία : Υγεία
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ο Ιδιωτικός Τομέας της Υγείας στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία παρουσιάζει ιδιαίτερη ανάπτυξη τόσο στον κλάδο των επιχειρήσεων πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας παροχής περίθαλψης, όσο και στον κλάδο των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών υγείας του τομέα των επιστημών υγείας. Ειδικότερα στον κλάδο αυτό περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις αισθητικής και κοσμητολογίας, τα πολυδύναμα ιατρικά κέντρα, οι επιχειρήσεις φυσικοθεραπείας, νοσηλευτικών υπηρεσιών, τα ιατρικά κέντρα αδυνατίσματος και ειδικής διατροφής κ.λπ., η λειτουργία των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Καθόσον, ο ιδιωτικός τομέας της υγείας μαζί με τον δημόσιο αυτής εντάσσονται, από πλευράς δικαίου, στον κλάδο του Δικαίου της Υγείας ο οποίος είναι τμήμα του Δημόσιου Δικαίου, θα έχει επιστημονικό ενδιαφέρον να ασχοληθεί κανείς με αυτές τις ε-πιχειρήσεις Υγείας εξετάζοντας τες από τη σκοπιά του Δικαίου.

Με την παρούσα μελέτη η συγγραφέας Δικηγόρος κ. Ελισάβετ-Αθανασία Αλεξιάδου επιχειρεί για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία την παρουσίαση μιας αξιόλογης επιστημονικής προσπάθειας η οποία αναφέρεται στον κλάδο των Επιχειρήσεων Υγείας των παραϊατρικών επιστημών, ο οποίος την τελευταία δεκαετία εμφανίζει αξιόλογη ανάπτυξη.

Με την δομή και το περιεχόμενο της η παρούσα μονογραφία ανταποκρίνεται με ιδιαίτερη επιστημονική συνέπεια στην σεμνότητα του τίτλου της παρουσιάζοντας με ακρίβεια και σαφήνεια όλα τα ειδικά θέματα της οργάνωσης και διοίκησης και της γενικότερης λειτουργίας των επιχειρήσεων του κλάδου αυτού. [...]

(από τον πρόλογο του Δρ Βαγή Σαμαθρακή)