Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Άσπρα γαρύφαλλα
Συγγραφέας :
 
Εκδόσεις : Εκδόσεις Πηγή
Τιμή Web : € 16,00   (-10%)   € 14,40
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Άσπρα γαρύφαλλα, τα αγαπημένα της λουλούδια...Τα λουλούδια που της χαρίζει ο άντρας της κάθε φορά που τελειώνει με επιτυχία μια εγχείρηση. Η Σιμόνη είναι σπουδασμένη δασκάλα πιάνου και ο Γιάννης γιατρός. Ζουν σε ένα τεράστιο σπίτι μαζί με τη μικρή τους κόρη Ισμήνη και απολαμβάνουν μια ζωή που πολλοί θα ζήλευαν. Μέχρι που μια μέρα το κουδούνι τους χτυπά και η Σιμόνη έρχεται αναπάντεχα αντιμέτωπη με κάτι απρόσμενο.
Μια ανθοδέσμη με μαδημένα γαρύφαλλα. Κάθε τους πέταλο μια μαχαιριά στην καρδιά της, ένα αναπάντητο ερωτηματικό. Ένα μήνυμα που την απειλεί και την προειδοποιεί ταυτόχρονα.
Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να επιβιώσει στην άλλη άκρη της πόλης. Κουβαλά μέσα της τραύματα, μα δεν παραπονιέται ποτέ. Δύναμη και χαρά της ο τρίχρονος γιος της, ο Σταύρος, το φως της ζωής της. Ο Σταύρος γεύεται την φροντίδα και την στοργή που μόνο μια μάνα μπορεί να δώσει στο παιδί της, μα τα χρόνια του είναι μετρημένα... Όταν η μοίρα τον παίρνει μακριά της, η Αλεξάνδρα συγκλονίζεται και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση.
Δυο γυναίκες που δεν τις δένει τίποτα μα η μοίρα τις φέρνει αναπάντεχα αντάμα. Όλα τα κομμάτια του παζλ ενώνονται σε ένα μπουκέτο με μαδημένα άσπρα γαρύφαλλα...