Αποστέλλεται σε 4-5 εργάσιμες

εφόσον υπάρχει απόθεμα στον εκδότη
   
Bookmark and Share
Στην καρδιά του χειμώνα
Συγγραφέας :
 
Μεταφραστής : Σπυριδάκη Χριστίνα
Εκδόσεις : Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Τιμή Web : € 6,10   (-10%)   € 5,49
Κατηγορία : Λογοτεχνία Ξένη
Βαθμολογία :

Περιγραφή : Ανακαλύψτε τη μαγεία και το μυστήριο του έρωτα καθώς η Susan Wiggs σας ταξιδεύει στo φαντασμαγορικό μεγαλείο της οροσειράς των Κάτσκιλς, όπου παλιά μυστικά έρχονται στο φως και η αγάπη ανθίζει ακόμα και τις πιο ψυχρές μέρες του χειμώνα...

Την πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου, η Τζένι Ματζέσκι χάνει τα πάντα όταν μια πυρκαγιά καταστρέφει το σπίτι της. Όμως μέσα στις στάχτες, ανακαλύπτει έναν ασυνήθιστο θησαυρό, κρυμμένο στα πράγματα του παππού της.
Ο θησαυρός αυτός θα την οδηγήσει στην αναζήτηση της αλήθειας και στο δρόμο για μια ζωή που δεν είχε ποτέ της φανταστεί. Η Καλύβα του Χειμώνα, ένα απομονωμένο ξύλινο σπίτι που ανήκει στην ετεροθαλή αδερφή της, στις όχθες της λίμνης Γουίλοου, γίνεται ένα ασφαλές καταφύγιο για την Τζένι, κι εκεί, μαζί με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, Ρουρκ Μακνάιτ, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα μυστήρια που αποκάλυψε η φωτιά.

Όμως όταν μια χιονοθύελλα τους παγιδεύει, η Τζένι, συνηθισμένη στην ασφάλεια και τη ρουτίνα της μέχρι τώρα ζωής της, ξαφνικά αρχίζει να φοβάται. Γιατί παρ’ όλο που ο Ρουρκ την προστατεύει από την καταιγίδα που μαίνεται έξω, εκείνη ξέρει πως η καρδιά της βρίσκεται σε κίνδυνο. Κι αν αποφασίσει να ακολουθήσει τα όνειρά της, ρισκάρει να χάσει τη μοναδική ευκαιρία της στην αγάπη.